reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
ja niby nie przytłam wagowo od 2 tygodni ale brzuszek mi sie powiekszył okrutnie. Ciekawe jaki duzy jest juz maluszek.
Najgorzej ze jak bedzie tak rósł szybko to w 9 miesiacu bede jak słonica z dostawką
Najgorzej ze jak bedzie tak rósł szybko to w 9 miesiacu bede jak słonica z dostawką
Julisia
Fanka BB :)
Witam Śnieżynki! dopieroudało mi się zajrzeć na bb, cały dzień mam strasznie zalatany w pracy, pełno raportów i innych rzeczy muszę przygotować, do tego jutro dyrektor przyjeżdza i trzeba się na spotkanie przygotować masakra !!! a do tego fatalnie się dzisiaj czuję jeszcze nic nie jadłam
rano mąż mi zrobił śnadanko ale ja tylko wzielam gryzka kanapki i odeszłam od stołu, nic nie mogłam w siebie wcisnąć tylko soczku się napiłam, teraz poszłam na stołówkę na obiad i sytuacja się powtórzyła, zamówiłam jedzonko a jak je dostałam to gryz i na tym koniec strasznie mało jem a dzisiaj tojuz całkiem tragedia

Julisia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
niestety możecie mnie wykreślić z "lutówek" bo dwa tygodnie temu poroniłam![]()
Patrycja strasznie mi przykro...
[*]
[*]
[*]
Anisen
kochamy Cię mocno
Patrycja bardzo mi przykro :-(
tule mocno
tule mocno
Uważaj na siebie Julisia! Teraz to Ty jesteś najważniejsza, więc wyluzuj trochę w pracyWitam Śnieżynki! dopieroudało mi się zajrzeć na bb, cały dzień mam strasznie zalatany w pracy, pełno raportów i innych rzeczy muszę przygotować, do tego jutro dyrektor przyjeżdza i trzeba się na spotkanie przygotować masakra !!! a do tego fatalnie się dzisiaj czuję jeszcze nic nie jadłamrano mąż mi zrobił śnadanko ale ja tylko wzielam gryzka kanapki i odeszłam od stołu, nic nie mogłam w siebie wcisnąć tylko soczku się napiłam, teraz poszłam na stołówkę na obiad i sytuacja się powtórzyła, zamówiłam jedzonko a jak je dostałam to gryz i na tym koniec strasznie mało jem a dzisiaj tojuz całkiem tragedia
Ilonaa
Mein Schatz :)
Cześć Dziewczynki
Widzę, że wy już od samego rana na BB :-) Ja dzisiaj spałam jak suseł i zbieram się właśnie do życia
Wygoniłam właśnie mojego Kochanego do sklepu po pierogi ruskie, bo nie mam siły na robienie, a tak bym sobie je dzisiaj zjadła:-)
Patrycjaa bardzo Ci współczuje
Trzymaj się cieplutko...

Patrycjaa bardzo Ci współczuje
Ilonaa
Mein Schatz :)
Witam Śnieżynki! dopieroudało mi się zajrzeć na bb, cały dzień mam strasznie zalatany w pracy, pełno raportów i innych rzeczy muszę przygotować, do tego jutro dyrektor przyjeżdza i trzeba się na spotkanie przygotować masakra !!! a do tego fatalnie się dzisiaj czuję jeszcze nic nie jadłamrano mąż mi zrobił śnadanko ale ja tylko wzielam gryzka kanapki i odeszłam od stołu, nic nie mogłam w siebie wcisnąć tylko soczku się napiłam, teraz poszłam na stołówkę na obiad i sytuacja się powtórzyła, zamówiłam jedzonko a jak je dostałam to gryz i na tym koniec strasznie mało jem a dzisiaj tojuz całkiem tragedia
Kochana pamiętaj, że Dzidziuś najważniejszy ! Wiem, że trudno jeść coś na siłę, bo też często to przerabiam, ale chociaż przegryzaj jakieś dobre owoce ;-)
reklama
Cześć DziewczynkiWidzę, że wy już od samego rana na BB :-) Ja dzisiaj spałam jak suseł i zbieram się właśnie do życia
Wygoniłam właśnie mojego Kochanego do sklepu po pierogi ruskie, bo nie mam siły na robienie, a tak bym sobie je dzisiaj zjadła:-)
Patrycjaa bardzo Ci współczujeTrzymaj się cieplutko...
Ale Ci dobrze, no ja niestety w pracy dziś siedze, choć najchętniej to bym pojechała na basen. Poza tym, fajnego masz męża , skoro jesteś w stanie wygonić go do sklepu... bo mój jest taki: "Co dzidzia by sobie zjadła" ... na to ja: "Pomidorka z odrobinką cebulki w śmietance" (dodaje, że w domu jest tylko cebula i śmietana, pomidora brak) ... A on na to: "to co? skoczysz sobie do sklepu czy Ci sie nie chce?"