reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

3 miesiące temu tez usłyszłam, ze moge miec bardzo duże problemy z zajściem, bo miałam bardzo nieregularne cykle, a one w tedy sa z reguły bez owulacyjne. No i tyle lat brania tabletek ;-)

reklama
Witam poniedziałkowo.
U mnie coś się zepsuło i od rana nie mogłam wejść na BB dopiero teraz mi się udało.
Ja to w ogóle jakaś dziwna jestem. Ponad tydzień temu cieszyłam się jak nie wiem bo już całkiem normalnie mogłam sobie funkcjonować (zero mdłości, spałam jak normalny człowiek i tylko piersi trochę bardzie wrażliwe) Od czwartku mam wrażenie jakbym tą ciążę od nowa zaczynała. Z pustym żołądkiem znowu mdli mnie masakrycznie, najchętniej przespałabym cały dzień a o godz 21 to już ze mną nie ma żadnej rozmowy, cycki bolą mnie tak, że mnie to budzi w nocy. Ciekawe ile to jeszcze potrwa, bo ja już miałam przed sobą różową wizję dalszego ciągu mojej ciąży a tu takie jazdy!
Co do wszechobecnych kobiet w ciąży to u mnie dokładnie to samo. Jak byłam w ciąży pierwszy raz to wszędzie widziałam panie z brzuszkami, utrzymywało mi się to jeszcze ze 3 miesiące po porodzie i później wszystkie poznikały. Teraz znowu wszędzie pełno ciężarówek:)
Wymyśliłam dzisiaj na obiad kluski ziemniaczane i przydałaby mi się do tego kapusta. Niestety na porannym spacerze jeszcze tego pomysłu nie miałam i jak mała wstanie to będziemy się musiały wybrać na kapuściane zakupy:-)

3 miesiące temu tez usłyszłam, ze moge miec bardzo duże problemy z zajściem, bo miałam bardzo nieregularne cykle, a one w tedy sa z reguły bez owulacyjne. No i tyle lat brania tabletek ;-)
Eh mi kobieta wogóle nic nie wytłumaczyła powiedziła mi tylko że to jest dwumaciczność i to by było na tyle reszę sobie znalazłam w internecie i juz wogóle mnie to załamało, ale jak widać cuda się zdarzaja Majika co prawda miałą bardzo ciasnoale dałyśmy radę. A teraz musi byc tez dobrze nie ma innej opcji.

Witam poniedziałkowo.
U mnie coś się zepsuło i od rana nie mogłam wejść na BB dopiero teraz mi się udało.
Ja to w ogóle jakaś dziwna jestem. Ponad tydzień temu cieszyłam się jak nie wiem bo już całkiem normalnie mogłam sobie funkcjonować (zero mdłości, spałam jak normalny człowiek i tylko piersi trochę bardzie wrażliwe) Od czwartku mam wrażenie jakbym tą ciążę od nowa zaczynała. Z pustym żołądkiem znowu mdli mnie masakrycznie, najchętniej przespałabym cały dzień a o godz 21 to już ze mną nie ma żadnej rozmowy, cycki bolą mnie tak, że mnie to budzi w nocy. Ciekawe ile to jeszcze potrwa, bo ja już miałam przed sobą różową wizję dalszego ciągu mojej ciąży a tu takie jazdy!
Co do wszechobecnych kobiet w ciąży to u mnie dokładnie to samo. Jak byłam w ciąży pierwszy raz to wszędzie widziałam panie z brzuszkami, utrzymywało mi się to jeszcze ze 3 miesiące po porodzie i później wszystkie poznikały. Teraz znowu wszędzie pełno ciężarówek:)
Wymyśliłam dzisiaj na obiad kluski ziemniaczane i przydałaby mi się do tego kapusta. Niestety na porannym spacerze jeszcze tego pomysłu nie miałam i jak mała wstanie to będziemy się musiały wybrać na kapuściane zakupy:-)
Ania ja też sie ucieszyłąm ze juz od tamtej środy tak super się czuję że nawet coś tam podadam a tu dzisiaj znowu mnie wzięlo popołudniu. EHHHHHHHH.......

Aniaforever : Ja wczoraj zrobiłam kluseczki (mniamki)

Nie umiem znaleźć w ustawieniach gdzie mozna zapisac kolor , czcionke itp jakim mają być pisane moje posty . Bo chyba nie musze tego wybierać za każdym razem gdzy cos odpisuje ... ;( a ja bym chciała żeby wszyscy widzieli że na zielono posty to moje ....Tak jak u mamysówki na fioletowo np ...;(

Witajcie kochane po weekendzie
niestety znowu poniedziałek i znowu do pracy, a ja bym tak sobie jeszcze pospała, jestem senna, półprzytomna, nieskoncentrowana i nic mi się nie chce. Poza tym innych objawów brak.
Ja też mam tak, że teraz widzę częściej kobitki z brzuszkami, ale to jest naprawdę urocze.

czesc Sniezynki!!!!
dolaczam do waszego grona!!!!! ja termin mam na 2/2/2010 i to jest nasz pierwszy wymarzony, wyczekany maluszek. Dopiero teraz sie do Was zapisuje (tj. w 13 tygodniu ) bo...ponad trzy tygodnie mi zajelo przeczytanie 264!!!!!!!!!! stron tego forum! No...! ale udalo sie :D i jestem ..i mam nadzieje, ze uda mi sie zostac na bierzaco. Zaraz popisze wiecej jak juz opanuje troche tego bb i znajde jak wlasciwie sie tu poruszac! Wielki CMOK dla wszystkich sniezynek!!!!!!

reklama
Do góry