reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie w śliczny dzień :-)
ja wstałam jak mój już poszedł do pracy :-( wiec nawet nie miałam szans z nim porozmawiać. Ale wczoraj położyliśmy się spać koło 1.30 i po prostu nawet nie słyszałam jak wstaje.
Teraz robię obiad i wychodzę na miasto. Mieszkamy kawałek od centrum to będzie taki spacerek 40 minutowy w jedną stronę. Pójdę spokojnie i powoli a nie jak zawsze jak wariat z goniącą głowa- no mam nadzieje ze umiem tak chodzić ;-)

na obiad mam wczorajszy barszcz tylko z fasolką i zrobię zapiekankę mięsno- warzywną, tylko potem odgrzać w piecyku.
Wczoraj kupiłam uszka z miesem w sklepie i były koszmarnie niedobre. nie mamy jeszcze maszynki do mielenia miesa to sama sobie nie zrobie :-(. Mój twardziel zjadł, rany ale on musi mnie kochać skoro nawet ie nie skrzywił :rofl2:

reklama
Witajcie Śnieżynki w ten upalny dzień. My jutro wyjeżdżamy na wczasy, więc nie będzie mnie przez 10 dni. Na szczęście samopoczucie bardzo dobre, prowiant na drogę przygotowany, podusia i kocyk też :) Kremy do opalania z filtrem 35 i 30 już w torbie, parasol na plażę kupiony. Chyba o niczym nie zapomniałam, chociaż Chorwacja to nie koniec świata, i tam też są sklepy :-)
Co do USG to nie będę się wypowiadać, ale gdyby faktycznie było szkodliwe, to by lekarze tego zabronili! Takie jest moje zdanie....
A odnośnie sukni.... to ja miałam wesele 11.07 , więc całkiem niedawno, dziś odbieram ją z czyszczenia, no i pewnie poleży trochę zanim zmobilizuje się ją gdzieś wystawić do sprzedania. Była szyta na miarę, bo jestem chuda i wysoka, i ciężko było coś "wymiarowego" kupić. Może uda mi się wkleić jej zdjęcie.....

Załączniki

• 095d3cfd11.jpg
    095d3cfd11.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 59
Witajcie Lutóweczki :-)
ja mam stresa od samego rana, nie śpię już od 5 ale ma to swoje plusy, chałupka posprzątana, nawet pościel zmieniłam a pranko już prawie suche na dworze, no i obiad dochodzi na piecu :) więc nie jest źle ale OK też nie,,, ale mój mąż, który też wziął sobie na dziś urlop już mi powiedział,że jestem nie do wytrzymania i właśnie wyszedł z kawą na ogród :rofl2: więc chyba musi odpocząć ode mnie,,,,
no ale co ja zrobie,że się tak denerwuje jak pójdą badania,,, :(
sama nie wiem, dobra lece dalej coś zrobić bo usiedzieć nie potrafię, jedziemy gdzieś kolo 14 ale wizyte mam na 17 dopiero więc nie wiem,czy uda mi się dzisiaj zdać relację z przebiegu,,,
ratunku ja chyba nie wytrzymam :szok:

Witajcie Lutóweczki :-)
ja mam stresa od samego rana, nie śpię już od 5 ale ma to swoje plusy, chałupka posprzątana, nawet pościel zmieniłam a pranko już prawie suche na dworze, no i obiad dochodzi na piecu :) więc nie jest źle ale OK też nie,,, ale mój mąż, który też wziął sobie na dziś urlop już mi powiedział,że jestem nie do wytrzymania i właśnie wyszedł z kawą na ogród :rofl2: więc chyba musi odpocząć ode mnie,,,,
no ale co ja zrobie,że się tak denerwuje jak pójdą badania,,, :(
sama nie wiem, dobra lece dalej coś zrobić bo usiedzieć nie potrafię, jedziemy gdzieś kolo 14 ale wizyte mam na 17 dopiero więc nie wiem,czy uda mi się dzisiaj zdać relację z przebiegu,,,
ratunku ja chyba nie wytrzymam :szok:

Głowa do góry! Wytrzymasz!!!
Daj znać po powrocie! Dziś....czy jutro.... :)

czesc sniezynki!!!!!
a u mnie dzisiaj pada...i jakos tak ogolnie leniwie... przydalaby mi sie jakas motywacja, albo zastrzyk energii, zeby cokolwiek zrobic..:baffled:
mnie tez jest tak okropnie cieplo i duszno caly czas..a bylam takim zmarzluchem przed ciaza, ze zupelnie sie nie moge do tego przyzwyczaic...:no: sama chodze wyrozbierana...a jak widze jak sie moj M. przykrywa kocem na kanapie wieczorem to mi sie z samego patrzenia slabo robi...odlot...i musze zasypiac z otwartym oknem, bo mi sie caly czas wydaje, ze nie mam powietrza...

Witajcie Śnieżynki w ten upalny dzień. My jutro wyjeżdżamy na wczasy, więc nie będzie mnie przez 10 dni. Na szczęście samopoczucie bardzo dobre, prowiant na drogę przygotowany, podusia i kocyk też :) Kremy do opalania z filtrem 35 i 30 już w torbie, parasol na plażę kupiony. Chyba o niczym nie zapomniałam, chociaż Chorwacja to nie koniec świata, i tam też są sklepy :-)
Co do USG to nie będę się wypowiadać, ale gdyby faktycznie było szkodliwe, to by lekarze tego zabronili! Takie jest moje zdanie....
A odnośnie sukni.... to ja miałam wesele 11.07 , więc całkiem niedawno, dziś odbieram ją z czyszczenia, no i pewnie poleży trochę zanim zmobilizuje się ją gdzieś wystawić do sprzedania. Była szyta na miarę, bo jestem chuda i wysoka, i ciężko było coś "wymiarowego" kupić. Może uda mi się wkleić jej zdjęcie.....

zycze Wam bezpiecznej podrozy i fanatstycznego wypoczynku!!!!!!! no i wracaj do nas szybko!!! :tak::tak::tak:

Ello dziewczyny,
z duma i radością dołączam do lutówek 2010. Termin mam na 1 luty, a wczorajsze usg wykazało że najprawdopodobniej będzie chłopiec , który do tej pory rozwija się jak najbardziej prawidłowo. Na dolegliwości ciązowe nie narzekam ale brzuch mam jak w piątym miesiącu hehehe, taka już moja uroda :p z pierwszym maluchem miałam tak samo- przytyłam momentalnie.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :)

Najeli ale Ci dooooobrze ! Chorwacja mmmmmmmmmm :-) Ale Ci zazdroszczę ! Baw się dobrze !
Sorga witaj wśród Nas :)

reklama
Ello dziewczyny,
z duma i radością dołączam do lutówek 2010. Termin mam na 1 luty, a wczorajsze usg wykazało że najprawdopodobniej będzie chłopiec , który do tej pory rozwija się jak najbardziej prawidłowo. Na dolegliwości ciązowe nie narzekam ale brzuch mam jak w piątym miesiącu hehehe, taka już moja uroda :p z pierwszym maluchem miałam tak samo- przytyłam momentalnie.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :)

Witam i gratuluje dzidziusia:tak::tak::tak: Witam też inne nowe Śnieżynki:tak:

Ja dziś wstałam i takie mdłości mnie dopadły od razu że masakra:baffled: Pewnie dzisiaj znów zacznę dzień od małego obiadku jakoś apetytu nie mam ostatnio na drobnostki przychodzi mi ochota ale żeby zjeść cały obiadek mogę zapomnieć bo potem się masakrycznie czuje:confused2:Ugotuje obiadek i idę się relaksować na działeczkę:-D Miłego dnia Wam życzę:laugh2: I trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:tak:

Do góry