Kochana to tylko pogratulować z dzidzia napewno ok jeszcze trochę i zacznie powoli dawać znac o sobie.no ja Wam dziewczyny muszę się pochwalic < chociaż boję się żeby niezapeszyc > ze mi juz wszelkie dolegliwosci minęły naprawde czuję się super , czasami nawet boję się czy z dzidzia wszystko w porządku bo nie daje mi żadnych znaków że jest . no ale za4 dni mam wizytę wiec się wszystko okaże![]()
reklama
Masz rację ludzie to gbury bo nikt nie pomysli że kiedyś on tez moze potrzebowac pomocy.Anisen baw się dobrze i udanych zakupów :-) Ja dzisiaj miałam iść po wyniki badań, bo nie udało mi się wczoraj, ale coś mnie nie zbiera do wyjścia...
Rossa nie przejmuj się... w dzisiejszych czasach większość ludzi to gbury !
Patrycja powodzenia w kuchniMam dzisiaj to samo ! ledwie wyszłam z kuchni niż weszłam... a na śniadanie zjadłam sam chleb z masłem, bo na nic nie mam ochoty
![]()
a nie! chociaż przepraszam ... zapomniałam o mojej wczorajszej wściekliznie!! dostałam takiego szału że moj luby byl biedny ... już pakowałam się i chciałąm iśc na autobus a jak powiedzial ze dzis już autobus do Polski niejedzie to powiedziałam że bede spała na dworze ,, i sama nie wiem dlaczego ... myslalam ze zaraz zwariuje ale wyplakalam sie i przeszło... zupełnie jak nie ja...;P
no ja Wam dziewczyny muszę się pochwalic < chociaż boję się żeby niezapeszyc > ze mi juz wszelkie dolegliwosci minęły naprawde czuję się super , czasami nawet boję się czy z dzidzia wszystko w porządku bo nie daje mi żadnych znaków że jest . no ale za4 dni mam wizytę wiec się wszystko okaże![]()
Super! No to zaczynasz się cieszyć ciążą :-) Gratuluje!
Anisen
kochamy Cię mocno
oj co do autobusów, kolejek itp to cos wiem. ostatnio poszłam kupic chleb do piekarni. było gorąco a kolejka w środku duża. chciałam tylko 1 bochenek chleba i miałam wyliczone pieniądze. stoję , zaczyna mi się robić i słabo i niedobrze na raz. podeszłam do 2 osoby w kolejce i prosze czy mogłabym kupic tylko chleb , ze jestem w ciazy i bardzo mi słabo. paniusia na mnie spojrzala zmierzyła wzrokiem , popatrzyła na prawą ręke i z głosnym - jak sie chciało robic bachory to sie stoi w kolejce
wyszłam bez słowa, na kolacje jadłam makaron
. paniusia na mnie spojrzala zmierzyła wzrokiem , popatrzyła na prawą ręke i z głosnym - jak sie chciało robic bachory to sie stoi w kolejce
Nie....jaki tekst! Masakra!
Dzięki kochane
mam nadzieję że wszystko będzie ok
także trzymac tam za mnie kciuki w poniedziałek ;] .. a ja tam dla dzidzi nic narazie nie kupuję jeszcze jakoś boję się żeby niezapeszyc .. a pozatym ostatnio mi figileka płata bo nie daje o sobie znac.. troche sie boje... mysle ze zaczne robic zakupy ok 20 tyg.. nie za wczesnie i niezapozno
Poprostu porażka ta pani to chyba sama w ciąży nigdy nie chodziła.oj co do autobusów, kolejek itp to cos wiem. ostatnio poszłam kupic chleb do piekarni. było gorąco a kolejka w środku duża. chciałam tylko 1 bochenek chleba i miałam wyliczone pieniądze. stoję , zaczyna mi się robić i słabo i niedobrze na raz. podeszłam do 2 osoby w kolejce i prosze czy mogłabym kupic tylko chleb , ze jestem w ciazy i bardzo mi słabo. paniusia na mnie spojrzala zmierzyła wzrokiem , popatrzyła na prawą ręke i z głosnym - jak sie chciało robic bachory to sie stoi w kolejce
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Paniusia straszna
wspólczuj jej dzieciom jeśli takowe ma
ale ja wróciłam do domu i sie pobeczałam, jak bóbr, z bezsilnosci ze złosci i z tego ze jestem głodna
mojemu nie powiedziałam bo on jest porywczy a i byłoby mu przykro. Wiem ile teraz musi pracować i jaki zmeczony wraca to nie obarczam go moimi zmartwieniami
ale ja wróciłam do domu i sie pobeczałam, jak bóbr, z bezsilnosci ze złosci i z tego ze jestem głodna
mojemu nie powiedziałam bo on jest porywczy a i byłoby mu przykro. Wiem ile teraz musi pracować i jaki zmeczony wraca to nie obarczam go moimi zmartwieniami