reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gwizduś to bojownik a od ostatniej zmiany wody 2 razy mi gniazdo robił i tarło:tak: miałam ale rybek żadnych:-( i szkoda mi było zmieniać a cały syf w żwirku siedzi:-p.
No to mu zmień ,bo padnie z zanieczyszczenia NO2 i NO3.
Szkoda rybki.
Bojownik do kompletu musi mieć panią bojownikową ,żeby były rybki,święty spokój (nie wolno płoszyć) i jakieś tam parametry wody odpowiednie ,ale jakie to już nie pamiętam.:no:

oliwka już spi od pół godziny,a ja miałam sie połozyć i zamiast to zrobić to siedzę na kompie :-D:-D:-D:-D:-D och ten nałóg:tak::tak::tak::tak:

dziś moja sierota stłukła sobie łokieć,a jaki ryk był przy przemywaniu wodą utlenioną,całe osiedle ją słyszało :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
aż nie mogłam jej uspokoić aż z tego wszystkiego usnęła sobie :-)

a kto to jest Wiktorek?????

i co byłaś u gina?masz fasolke czy nie?
i jak łokieć?

[QUOTE=Joanna73;3979482]Witam :-)nie wiem czemu ale ostatnio dobrze mi sie spi :-D:szok: powiem Wam ze dostalam m jakiegoś zoobojętnienia na wszytko ,;-)dzieci się nawet pytaly czemu mama teraz wogole nie krzyczy :szok: a mnie sie po prostu nie chce i chyba te leki działają
Za kilka dni egzamin mam nadzieję ze nerwy mnie nie zezżra spokój mnie ratuje i mam nadzieje ze leki pomoga Mąż dzwonil że zalatwił mi jazde przed egzaminem na co nie liczyłam wogole :szok::szok: kiedys policzyłam że prawo jazdy kosztuje mnie juz prawie 3 tys :szok::szok::szok::szok::szok: kurs jazdy dodatkowe egzaminy :baffled: ale staram sie myslec pozytywnie
MIŁEGO DNIA :tak::-)
Asia tym razem zdasz to prawko.Innego wyjścia nie widzę,.
kochna teraz zdasz musisz autko czeka i do jazdy jest gotowe;-);-);-);-)

kochana zauważyłam ale ja jakaś zakręcona jestem po tych 3 godzinach snu nawet nie całych 3 :-(

my codziennie wypijamy 3 litry mleka czyli miesięcznie 90 litrów:szok::-Dale u mnie wszyscy mleczni:tak::tak:

a jakiś sklep opieka nad dzieckiem osobą starszą sprzątanie?????

u nas po obiadku zakupach spacerku:tak::tak:fajny taki wspólny dzionek tym bardziej jak antoszka tak dał w nocy popalić to taki pietruszka w domu to mega pomoc i oparcie:tak::tak::tak:
a ja niedługo do pracy a buuuuuu:-:)-:)-(
a jutro 14 godzin i pewnie będe zaorana a w niedzielę 10 godzin:-:)-:)-([/QUOTE]
malinuś współczuję takiej tyrady :wściekła/y::wściekła/y:

Czytałam wczoraj w internecie na wp ze gdzies tam -nie pamietam juz gdzie urodzilo sie dziecko(dziewczynka)z dwoma głowkami:no::no::no:
Najgorsze jest to ze przez cała ciaze lekarz prowadzacy nie widzial zadnych nieprawidłowosci:no::szok:
Do tego lekarze wykryli u tej malej wade serca i nie ma praktycznie szans na przezycie:no::no::no:
:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
As,Gwizduś ma Stówę do pary i po tarle odławiałam ją.Taki samiec

A samiczka taka -

U nas tez taka lipa z praca. Jeszcze nie szukam, bo do maja mam wychowawczy. Wczoraj spotkalam stalego klienta z poprzedniej pracy i oferowal sie ze znajdzie dla mnie miejsce u siebie-Jóźwiak-piekarnie ciastkarnie-fajny gosc, ale nie chcialabym u nego robic, no chyba ze bedziemnie inaczej traktowal(lepiej-czytaj normalnie) niz inne. Tak czy siak jakas alternatywa jest
A i sama zastanawiam sie nad swoja dzialalnoscia, nie wiem jeszcze jaka, ale cos sie znajdzie, z uni w PUP dostajesz 15 tys, warunek musisz je wydac w 3 mies i utrzymac dzialalnosc przez rok albo 2 lata jeszcze niedoinformowana jestem

sa dwa fundusze jeden z pup drugi z unii, z pup to kilkanascie tys, 30% wkladu wlasnego i rok utrzymania firmy:tak::tak::tak::tak:
zresztą ciężko jest znaleźć jakąś niszę
To może ja u Ciebie dorobie sobie:-D:-D:-D

i ja sie pisze

a jakiś sklep opieka nad dzieckiem osobą starszą sprzątanie?????

a ja niedługo do pracy a buuuuuu:-:)-:)-(
a jutro 14 godzin i pewnie będe zaorana a w niedzielę 10 godzin:-:)-:)-(

nic kompletnie nic, dzis umowilam sie na spotkanie w sprawie sprzatania w piekarni bo i godziny akuratnie i zarobek niczego sobie, ale zajechalam i okazalo sie ze nieaktualne, za chwile zadzwonil do mnie gosc z hotelu i mowi ze spodobalo im sie moje cv no ale tam na dwie zmiany i druga do ostatniego goscia (bo to taka wielofunkcyjna pomoc kuchenna kelner i pokojowka)

Czytałam wczoraj w internecie na wp ze gdzies tam -nie pamietam juz gdzie urodzilo sie dziecko(dziewczynka)z dwoma głowkami:no::no::no:
Najgorsze jest to ze przez cała ciaze lekarz prowadzacy nie widzial zadnych nieprawidłowosci:no::szok:
Do tego lekarze wykryli u tej malej wade serca i nie ma praktycznie szans na przezycie:no::no::no:
:shocked2::szok::shocked2::szok::shocked2::szok::shocked2::szok::shocked2::szok:
masakra
zaraz uciekam bo ide wreszcie auto do naprawy oddac :-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
ALLELUJA!!!!

ja jestem a moje dziecię lezy już w łóżeczku :-):-):-):-):-) (ale to nie jest powiedziane że zaraz usnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D)

zapraszam do rowu wtajemniczone !!!!! ważne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kochane moje byłam na rozmowie w sprawie dogoterapii.
Zaczynam z dniem 1 września.
Powiedziałam 30 zł na łapkę za zajęcia i babka powiedziała,że oki.
Zajęcia trwają 30 minut.
Yupiiiii !!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
cześć dziewczyny, poczytałam Was nieco ale niezalogowana więc nic nie pozaznaczałam:szok::szok::baffled::baffled:
właśnie się luzję przy redd'sie więc mogę pisać trochę nieskładnie:-D:-D:-Dmiałam wyczerpujący tydzień i teraz mam relaksik;-)
w poniedziałek moje dziecię idzie do przedszkola na wakacyjny dyżur a ja będę w pracy od 8 do 12 i dzień będę miała dłuższy:tak:ale boję się jak to będzie z porannym wstawaniem Misi, tutaj nam się tak dobrze śpi, że wstaję godzinę po budziku:szok::szok::szok:

Do góry