Dziekuje:-)Do 8 tygodnia brałam Duphaston ze względu na silne bóle podbrzusza,na szczęście minęly.A tak poza tym to nie mam wielu objawów poza bólem piersi,częstym siusianiem i zmęczeniem,które na początku nie dawało mi normalnie funkcjonować a teraz już prawie mineło.Czasami martwię się że troche tych objawow za mało...ale chyba jestem panikarą i stresuje siebie i dzidzie niepotrzebnie.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Cześc edyta fajnie że juz lepiej się czujesz teraz masz rację nadrabiaj jedzonko ile mozna.
Ja juz tez mam brzuszek bardziej widoczny, ale tomoze dlatego ze taka mam budowe ciała i motylkiem juz niestety nie będę ja narazie nie przytyłam wręcz schudłam.
_Pysia_
Fanka BB :)
nie wiem jak u was ale moj brzuszek jest juz dosyc duzy,ale z tego co pamietam po mnie bylo zawsze szybko widac ciaze.
A co najsmieszniejsze mimo iz nie moglam jesc do niedawna to przytylam juz 10 kg.
lepiej powiedz o tym lekarzowi. Bo to nie jest zupełnie normalne. Moze Ci woda w organiżmie zostawać.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja bylam u poloznej i jej o tym powiedzialam
bede miala konsultacje z diabetologiem bo w 1-wszej ciazy mialam cukrzyce ale narazie czekam na wyniki badan a bede je znala dopiero 1wrzesnia bo wtedy mam nastepna wiyte u poloznej.
Z tego co pamietam to w kazdej ciazy tak szybko przybieralam na wadze tylko w tej ciazy idzie mi to wszystko w brzuch.

bede miala konsultacje z diabetologiem bo w 1-wszej ciazy mialam cukrzyce ale narazie czekam na wyniki badan a bede je znala dopiero 1wrzesnia bo wtedy mam nastepna wiyte u poloznej.
Z tego co pamietam to w kazdej ciazy tak szybko przybieralam na wadze tylko w tej ciazy idzie mi to wszystko w brzuch.

reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
A za mną tak chodziły placki ziemniaczane że postanowiłam dzisiaj zrobić na obiadzik razem z zupką ogórkową. Właśnie kończę smażyć i zaraz siadamy z M do stołu. Pycha juz jestem głodna jak wilk:-)