reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

witam wszystkie nowe Śnieżynki:-D:-D:-D Kurcze nie było mnie pół dnia a mam tyle nadrabiania że masakra:-) Wiecie co ja też schudłam 1kg ale wydaje mi się że to przez wymioty a jeśli któraś nie ma z tym problemu to pewnie pare kilo przybyło ale myśle że zarówno ja jak i inne dziewczyny których waga stoi w miejscu nadrobimy zaległości :-)nie ma się czym martwić:blink:
A mnie temat ślubów tylko przygnębia ... Bardzo chciałam wziąć ślub z moim , tylko cywilny ( mój Kocurek jest już po jednym małżeństwie) . Ale wazniejsze jest żebyśmy mieli co jeść i za co wychować dziecko . Ja narazie się uczę , jesli weźmiemy ślub , to strace rentę po ojcu ... a to spora kasa ... około 1500 zł ... więc wybór jest prosty ... Ale może to i lepiej jak skończe szkołe to moje 2 letnie dziecko będzie honorowym gościem na naszym slubie .
Kochana nie przejmuj się ważne że się Kochacie i jesteście ze sobą na wszystko jest czas:blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Dziewczynki w tą piękną, słoneczną niedzielę :-)
Jak samopoczucie i jakie plany ?:-p
Ja właśnie grzebie za jakimś ciekawym miejscem wartym obejrzenia dzisiaj... pojechałabym nad wodę, ale w niedziele pewnie wszędzie będzie zaje... ;( a jestem jakaś aspołeczna w takich miejscach :-p wolałabym sobie poleżeć w ciszy i spokoju z dobrą książeczką... Miłego Dzionka Laski :-)

:rofl2::rofl2: Dzisiaj w końcu wizyta u gin na 20:30 :rofl2::rofl2:

czesc sniezynki, milego dzionka ode mnie rowniez!!

a powiedzcie mi szczerze, jak to jets z tymi naszymui brzuchami?? ja przez ostatni tydz cieszylam sie ze rosnie, a dzis jakos plaskawo znowu, a wolalabym kulevczke juz :)

jak jest u was, macie juz co pokazywac???

pozdroiwonka

AsiaMoss:
Twoje ubrania:
Pierwsze dziecko:
- Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.
Drugie dziecko:
- Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
Trzecie dziecko:
- Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami

To tak jesli o brzucho chodzi:-D:-D:-D

Witam Dziewczyny.w koncu postanowilam cos napisac;-).bo do tej pory to tylko czytałam...
Mój termin porodu to 14 luty,jestem bardzo szczęsliwa ale rowniez pelna obaw...ale to chyba normalne w tym stanie.
Miło mi dołaczyc do tak sympatycznego grona:-)

Witaj kochana w naszym gronie i życzę spokojnej ciąży:-)

Witam Dziewczynki w tą piękną, słoneczną niedzielę :-)Jak samopoczucie i jakie plany ?:-p
:rofl2::rofl2: Dzisiaj w końcu wizyta u gin na 20:30 :rofl2::rofl2:

Ilonaa trzymam kciuki za wizytę:-)

Twoje ubrania:To tak jesli o brzucho chodzi:-D:-D:-D

Pysia dobre to było:-)

Dziewczyny ja dziś czuję się dobrze:-) wczoraj też:-D u Dziadka na urodzinowym grillu zjadałam trzy kiełbaski i udko z kurczaka, a do tego zajadałam się ogórkami małosolnymi, na które jakoś wcześniej nie miałam ochoty:-p:confused: na szczęście nie miałam po tym żadnych rewolucji, ale wszyscy patrzyli na mnie jakbym tydzień nie jadła, ale śmiali się, że kobiety w ciąży nie mają limitu w jedzeniu:-)

Na dziś plan taki, że wybieramy się na roczek do córeczki znajomych, a potem jeszcze na chwilkę do Babci podjedziemy:-) najgorsze jest to, że już jest chyba ze 30 stopni i się usmażę, ale to nic:-p

Wiecie ja narazie przez te moje wymioty schudłam około 5kg, czyli teraz nie ważę nawet 50kg i brzucha też prawie jeszcze nie widać chyba, że się najem:-D no, ale jak zacznę już normalnie jeść to mam nadzieję, że coś przytyję:-)

Witam w ten wspaniały niedzielny poranek . Wspaniały ? Co jak dla kogo ... dla mnie jest zwykły . Wszystko ostatnimi czasy jest dla mnie zwykłe i szare . Wszystko obojętne ... nie wiem ile taki stan może jeszcze trwać . Kiedy zacznę się cieszyć ? Planowac marzyć . Ha , największą ironią jest to że sie nie martwie , nie jest mi smutno , nie mam doła , nie potrzebuje pocieszenia . Poprostu powiem brzydko : wszystko mnie wali .
Nawet nie mam ochoty wymyslic co mogłabym robić żeby nie leżec ciągle w łóżku przy laptopie . Wali mnie to że nidługo w nim zgnije , g**** mnie obchodzi słoneczko za oknem , syf w mieszkaniu które wygląda jak po ostrej 2 miesięcznej libacji patologicznej rodzinki , to że od 2 dni chodze w piżamie . Lelo poprostu ?
a co u was ?

Znachorka co się przejmujesz, ze się nie przejmujesz, przecież Cię to wali:-D
A tak na powaznie to tylko hormony!

Jedziemy jutro w odwiedziny do rodziny z Nowinką. takze idziemy na zakupy po prezenty dla dzieci mojego kuzynostwa. Ciekawe czy dla dzieciaczka naszego cos kupimy.

Nie narzekajcie na pogode. Jest lato to neich bedzie gorocą. wolę się smazyć niż topić w deszczu. Miłej niedzieli

Straszliwe, ciążowe rzeczy mi się dzisiaj sniły :(. Jeszcze na poczatku miałam świadomość, że to sen, ale potem wpadłam w panikę. Okropne. :confused:

reklama
Witam Was Dziewczyny w ten upalny dzień.
Mama Sówka:)ja też byłam wczoraj na grillu ale u teścia i niestety nie mam ochoty na mięsko więc pozostały mi ogórki równiez małosolne hehe i sałatka.Teść stwierdził ze jestem srasznie blada i chuda(super pocieszenie) i dał mi sokowirówke:-)to sie nazywa zaangażowanie co?Ja też mało waże bo 55kg przy wzroście 175cm i nie miałam wymiotów a i tak brzuszek jest baaaardzo malutki.
Ilonaaaż Ci zazdroszczę tej wizyty moja dopiero 19 sierpnia nie wiem jak to wytrzymam:-)A za Ciebie trzymam kciuki.

Zycze wszystkim udanego dnia.

Do góry