Lajla83
Fanka BB :)
Luiza Lovella jest superja kupiłam wczoraj w biedronce 2 proszki Lovella po 14.99 czyli bardzo tanio. Jeden do białego drugi do kolorów. A w rossmanie taki sam za 25 zł....![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luiza Lovella jest superja kupiłam wczoraj w biedronce 2 proszki Lovella po 14.99 czyli bardzo tanio. Jeden do białego drugi do kolorów. A w rossmanie taki sam za 25 zł....![]()
ja kupiłam wczoraj w biedronce 2 proszki Lovella po 14.99 czyli bardzo tanio. Jeden do białego drugi do kolorów. A w rossmanie taki sam za 25 zł....![]()
Poszłam i sprawdziłam w kosmetyczce tak ja mam emulsje do mycia całego ciała takie opakowanie z dozownikiem na dziale z mydłami w tesco kupiłam ( bezzapachwe, bez alergenów , bez barwników) ;-), musisz jeszcze poszukać , na pewno znajdziesz w którymś markecie lub sklepie kosmetycznym ewentualnie rossmanie![]()
o.o po 14.99? te 2,5kilogramowe? lecę jutro do biedronki, chociaz u mnie tego proszku nie widzialam, a bylam dzisiaj...
dzięki za info zaopatrzę się w biedronce![]()
o.o po 14.99? te 2,5kilogramowe? lecę jutro do biedronki, chociaz u mnie tego proszku nie widzialam, a bylam dzisiaj...
U Was to będzie sporo pieluszek szłoPonoć tescowe są dobre. Ale powiem Wam, że ja jestem na etapie szukania hurtowni pieluch bo nie wyrobię finansowo inaczej chyba ;-) Szczególnie, że takiemu maluchowi się zmienia pieluchę z 8 razy dziennie.
Można spokojnie wywinąć pieluszkę i nie będzie podrażniała pępuszkaOdnosnie pampersow... czy wszystkie poczatkowe [1] [2-5kg] maja dziurkę na gojący sie pępuszek?
Chyba się przejdę do biedronki.ja kupiłam wczoraj w biedronce 2 proszki Lovella po 14.99 czyli bardzo tanio. Jeden do białego drugi do kolorów. A w rossmanie taki sam za 25 zł....![]()
Polecam smoczki Aventu. Ja zakupilam narazie po dwa od 0-3miesiecy i od 3-6miesiecy. Sa ortodontyczne,maja ladne wzory,a wisienki (czyli silikony w srodku) roznia sie w zaleznosci od wieku dziecka.Robiłam dzisiaj zakupy dla Filipa i chciałam przy okazji kupić mu smoczek, ale nie miałam pojęcia, czym się kierować. Te przeznaczone dla najmłodszych dzieci bardzo się różniły. Możecie coś doradzić? Może konkretna firma. Oczywiście fajnie by było, gdyby pogardził smokiem (jak jego mama:-)), ale nigdy nic nie wiadomo i jakiś jeden wolę mieć.
Nie wiem jak wychodzą cenowo w porównaniu do Aventu, ale fajne są smoczki nuby (też wisienka) i Tommee Tippe( mają różne kształty, więc można dopasować do preferencji dzieciaczka)