reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam serdecznie:-)

Ola81 nie zamartwiaj się i mysl pozytywnie:tak:
Lecę do ogórków bo masa ich i trzeba je przerobić.

reklama
Ja tylko na chwilkę wpadłam bo M krzyczy, że teraz jego kolej ;-);-)
Mała waży już 1530 g czyli przytyła, przez 3 tygodnie pół kilo:-D:-D
Ciągle ma mniejszy brzuszek ale mieści się w normie.
Ginka powiedziała, że za to pucki ma pokaźne :-D:-D:-D
Nie chciała pokazać buźki jak ostatnio wtulała się i tylko z boczku ją widać jutro postaram się wkleić zdjęcie.
Teraz uciekam.
Wybaczcie, że tylko o sobie;-);-)

karola71 dobrze, że mamy tutaj speca od ogórków, ja zrobiłam, ale coś mi się w wodzie pianka zrobiła i nie wiem czy to normalne :confused: i ile trzeba czekać?

Dziewczyny przyczepa już wypucowana, nawet jestem już po pierwszej w tym sezonie kąpieli w morzu, fale były wielgachne, mój ciepłolubny R nie chciał wejść do wody, ale jak zobaczył moją radochę to się rozpędził i też pluskał się ze mną :-):-)
Okazało się, że kamping jest nastawiony pro Baby Boom i przy restauracji jest internet :-):-) a ja spontanicznie wzięłam laptopa :-):-)
Przynajmniej nie będę miała zaległości w czytaniu :-)
Będę zaglądać, klimat tutaj bardzo pozytywnie na mnie wpływa, a mój R zazdrosny jak nigdy (bo co jak co ale tutaj Ci surferzy dobrze wyglądają ;-))

Pozdrawiam!

She, nie radzę szyć sukni u krawcowej, bo przede wszystkim nie wiesz jak będziesz w niej wyglądać, a po drugie krawcowa może niedokładnie zdjęcie odtworzyć, albo widzieć to po prostu inaczej, lepiej pochodzić i konkretnego modelu szukać, takiego już gotowego, który można w sklepie przymierzyć.

Sęk w tym, że ta krawcowa szyła sukienkę, która mi się podoba, a którą widziałam na zdjęciu na dziewczynie, dla której była ona szyta. Więc wiem jak by wyglądała :-) Nie wiem tylko czy pasowałaby do mnie... :-(

Dziewczyny jestem po pracy... mam dla Was niespodziankę ale to później bo teraz nie mam zbyt dużo czasu a wymaga to chwilki skupienia.

Agnieszko jesteś bardzo dzielna. Wstajesz rano i uczysz się pilnie, będziesz miała obrotną dzidzię jeśli Twój tryb życia i upór udzieli się maleństwu:tak:

Martuśka23 witamy w ojczyźnie:-D zaglądaj zaglądaj do Nas

Sonitko
-życzę Ci cudownego wypoczynku -nie myśl o tym co jest dookoła i ciesz się każdą chwilką -dbaj o siebie, o Was i ciesz się piękną pogodą bo takiej Ci życzę:-)

Karolina Puławy
to sprawa indywidualna i za każdym razem piszę dziewczynom to samo. Trzeba czasu na badania, trzeba czasu na uspokojenie psychiki a jeśli nawet tego czasu nie trzeba bo tak twierdzi lekarz -organizm nie musi byc gotowy. Wiem jedno -czas leci szybko, serce choć rwie się do maluszka -powoli przyzwyczaja się ze pomimo że nie jest z nami -jest w noszym sercu na zawsze. Dla Twojego maleństwa zapalam (*)...

Gosia:) witaj po powrocie -gratuluję wypoczynku choć innego niż leniuchowanie... nie martw się -z jednej strony to bardzo dobrze ze wynik nic nie mówi bo na nim wychodzą tylko bardzo okropne rzeczy... i tylko zmartwienia skąd i dlaczego.

Selenko to życzę szybkiego remontu. i oby to dźwiganie Ci nie zaszkodziło!!! uważaj na siebie kochana bo nie potrzebne Ci są problemy ze zdrówkiem:angry:

Kasiu
czasem tak jest że chcemy chcemy i czasem tak jest że wbrew wszytkiemu się udaje:) kiedyś ktoś napisał -póki nie ma @ jest nadzieja -oby u Ciebie nie przyszła:tak: a jeśli chodzi o tych pustaków z pracy -nie martw sie takimi słowami -są okrute, niesprawiedliwe i los za to odpłaci -uwierz -zło wyrządzone wraca...

Wiolka1982 tak już jest że chcemy po tej tragedii zmiany -ja siedziałam w domu 2 miesiące i myslalam że oszaleję -zaczęłam nawet łykać uspokajacze byłam tak roztrzęsiona -praca pomogła mi wrócić do normalności... i tak jest lepiej. Fakt że po 2 tyg nie byłabym w stanie pracować ale 2 miesiące to już było za długo bo idiociałam...

Kasiamaj witam!!!!

Kinguś zdjęcia boskie są po prostu i pomyśleć że kiedyś cały dom sobie takimi wytaoetuję z radosci:tak: a informacje co u Was to gdzie?:confused:

Ola
to jak "nie"? pęcherzyk pękł robota była zrobiona? to co udało się mam nadzieję i tzrymam kciuki:tak: przeciez wczoraj napisałam Ci co na temat staranek Twoich myślę? porady takie:-):-):-):-)

OlaPM pozdrowionka:tak:

Alicja1985
witaj!!!

Nikki no co u Motylka nie wiem -też czekam i gratuluję codziennie i trzymam kciuki brrr Ci lekarze mnie tam wkurzają!!! a u Was jak w te upały?

Asiu
no a gzie projekt dla mnie? niczym się niechwalisz -nawet maluskiego zdjecia... ja już nie wiem.. ani schodów ani zdjęcia zaproszenia -no w niczym nie uczestniczę...

Tatusia niestety ni epomogę -miałam po polski i tyle -ale chociaż był po polskiemu i tak nic nie rozumiałam -ale kuzynka na medycyni ejest i lyknęła to szybciej.

Marlena78 co u Ciebie?

Karola
ten wyjazd to dobry pomysł myślę -zawsze to chwila relaksu i odpoczynku. Parę chwil razem i od całego tego motłochu co wkurza... ja dziś tak japę w pracy wydarłam ze szok!!! może i nie powinnam ale kto mi się odważy to powiedzieć? i w tym Plusie na panią nawrzeszczałam -młotek i w banku -ależ nerwy!!!!

Madziak30 -z tymi cudownymi dziewczynami można przetrwać wszystko!!! oczyścić myśli i ułożyć sobie to co się stało choć nigdy się z tym nie pogodzimy. Zostań tutaj a poczujesz się lepiej i pisz o wszytskim co Cię trapi -tutaj nie ma tematów i wypowiedzi które nie są wysłuchane. Dla Twojego Aniołka zapalam (*)

Edytka no nareeeeeszcie!!!:tak:

Karola71 jak walka z ogórkami?!:-D

Będę później i coś wam opowiem a póki co zmykam!!!!

reklama
Hej dziewczyny jutro wazny dzien ide do lekarza na kontrol po drugim zabiegu jezu az sie juz boje chodzic bo zeby znow nie bylo cos zle:(:(Nie dosc ze stracilam malenstwo to raz zabieg mialam zle zrobiony i drugi raz to musialam przejsc.Napewno dalej pojde na zwolnienie do pracy mi sie nie spieszy wogole.Jutro dam wam znac.Buziaczki dobranoc.

Do góry