reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

AGATKO bardzo się cieszę twoim szczęściem
KOTI chciałabym móc za tydzień mieć dla Was takie same dobre wiadomości i każdego dnia czytać o Waszych naszych nowych fasolinkach

i z tymi życzeniami się pożegnam na dziś

dobrej nocki królewny

reklama
Asiu[/B] no a gzie projekt dla mnie? niczym się niechwalisz -nawet maluskiego zdjecia... ja już nie wiem.. ani schodów ani zdjęcia zaproszenia -no w niczym nie uczestniczę...

Oj Kochana Marudo! Ty nam też obiecywałaś zdjęcia z wesel, na których byłaś i co? ;-)

Ale wybaczę Ci to marudzenie, bo Kobietkom w Twoim stanie trzeba wszystko wybaczać :-)

Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-D:-D:-D:-D

AGATKO TO NAJLEPSZE WIEŚCI DZISIEJSZEGO DNIA !!! GRATULACJE!!! OD DZIŚ TRZYMAM KRZYŻYKI PRZEZ NASTĘPNE 9 M-CY, ŻEBY WSZYSTKO SIĘ UDAŁO !!! Tylko jak ja będę wtedy przygotowania do ślubu dalej prowadzić? ;-)

Jestem szczęśliwa:-):-):-)

I tak być powinno :-)

Teraz tylko na Olę81 czekamy!!!

A na mnie? :-(

A na poważnie: Nikki czekamy na KAŻDĄ Aniołkową Mamusię bez wyjątku :-)

Dziękuję kochane -a ja tak w głębi serca się bardzo cieszę i wierzę że teraz już będzie dobrze -to taki wielki szok -zupełnie inne objawy, piersi wcale nie bolą!!!

Bo ból piersi zamiast Ciebie odwiedził mnie :-) Cały dzień dziś mi moje cycki przeszkadzają.

Powiem w tajemnicy, że sama dziś testowałam. Wiedziałam, że to bez sensu, bo był @, ale... Mój organizm od kilku dni wysyła takie same objawy jak w pierwszej ciąży. Senność, brak problemów z opróżnianiem, poranne mdłości, ciągły wilczy apetyt, ochota na wędlinę, której z reguły nie jadam no i te piersi... Zrobiłam więc test, by w razie co nie pluć sobie w twarz, że zbagatelizowałam sprawę. Lepiej wyrzucić jedną kreskę, niż stracić drugie Maleństwo.

Ale powiem Wam, że cieszę się z jednej kreseczki. Tak się cieszę na ślub, że z Fasolką chcę poczekać do po ślubie :-) Jak się przytrafi wcześniej - ok, ale... Działać pod kątem Fasolki tak na fest zaczniemy po 24.10.2009 :-)

Kasiu -ja życzę każdej z Nas jak najlepiej i czekam i kciuki trzymam żeby to był dobry początek tego wysypu o którym kiedyś mówiłam że to tak chyba jest że naraz kilka dziewczyn fasolkuje!!!!:tak::tak::tak::tak:

No właśnie Kasiu. Może test Agatki to dobry znak i powinnaś jednak wstąpić do apteki?

Agatka, Ty, Ola81 i ja na końcu... Kto się jeszcze zapisuje do kolejki? ;-)

Koti kciuki mile widziane!!!!!

I gwarantowane!!!

Idę spać bo jutro do pracy a dzień pełen emocji:tak: szłam obok apteki i weszłam bo sobie pomyślałam że tak się wszystko układa ostatnio i te wyniki z egzaminu dobre i to moje samopoczucie takie dziwne.... i kopra opadła mi jak druga I po jakimś czasie się pojawiła... myślałam że źle widzę że już omamy mam -ale nie!!!!

Kolorowych snów Agatko. I chuchaj teraz na Was. Proszę tempo trochę zwolnić, bo jak nie to będzie przez kolano!!! I nie będzie zmiłuj!

Kinguś-mam nadzieję bo to one myślę mogły być przyczyną poronienia...
Madziak-bardzo mi przykro z powodu Twojego syneczka.my też mamy w sercach ból po stracie naszych kruszynek,razem będzie nam raźniej.pisz z nami -razem wypełnimy choć po części tą pustkę.
Sonitka-udanego wypoczynku-macie labradorka???
Lenka-trzymam kciuki oby było ok!!!-koniecznie daj znać.
13x13-gratuluję tak po cichutku-żeby nie zapeszać!!! trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!!

dla nie wymienionych buziaki.

idę spać bo padam na pyszczek-dziś mieliśmy dzień kawowo-wizytowy.
mój mały szkodnik zasnął dopiero po 22-ej-tak sięrozkręcił że o śnie zapomniał.
bużka laseczki
spokojnej nocki dla Was.

jestem.... Przepraszam że dopiero teraz.... Przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-d:-d:-d:-d oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....

13x13 ogromne gratulacje:-):-):-):-) na pewno wszystko jest dobrze bardzo bardzo się cieszę :-):-):-)ekstra wiadomość:-):-) to nas zaskoczyłaś oczywiście pozytywnie:-):-):-)

Witam wszystkich bardzo serdecznie!!30 lipca straciłam w 17 tc mojego najukochańszego syneczka....pozostała tylko pustka, żal...nie ma sekundy abym nie myślała o moim maleństwie...tak bardzo tęsknie za nim...za moim brzuszkiem....mam ogromną nadzieje, że razem z Wami dam rade przetrwać ten koszmar....
witaj i przytulam mocno
[*] to swiatelko dla twojego synka...
Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-D:-D:-D:-D Oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....

no pewnie, ze jestes - to najwieksze szczescie dla nas zobaczyc dwie kreski na tescie...
dzieki Agatko za odpowiedz - jutro moze sie zbiore po ten wynik to zaraz wam dam znac co tam jest i mam nadzieje, ze nic zlego
Na razie dobranoc i do zobaczenia na porannej kawce...

Witam Dziewczynki - wróciłam po urlopie:) nadrobiłam zaległości
-Agata13 - gratuluję: egzaminu i II kreseczek PIĘKNIE
Witam nowe Aniołkowe Mamusie i zapalam światełka dla maleństw (*)(*)(*)

pozdrawiam

Dziś 07-08-2009 -miała urodzić się moja córcia...(*)

Agatko musiałabym napisać a nie mówiłam, a w sumie pisałam- chłopy czasami lepiej widzą niż my więc już jakiś czas temu ci napisałam, ze to będzie fasolka :)
Gratuluję ci z całego serduszka, dbaj o siebie :)

Po pierwsze dziękuję wszystkim za tak ciepłe przyjęcie mnie do Waszego grona!!!tylko oczy otworzyłam od razu musiałam tutaj zajrzeć, żeby przeczytać co słychać ciekawego u Was:happy2:

Agatko gratuluje i z całego serca trzymam kciuki żeby się udało!!!Na pewno będzie dobrze!!

Pozdrowionka dla wszystkich i życzę miłego dzionka!!ja zmykam jeszcze troszkę do wyrka, bo pół nocy nie przespałam:-(

Zapalam światełka dla wszystkich aniołków
[*]
[*]
[*]

reklama
Do góry