reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-D:-D:-D:-D Oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....

Jestem szczęśliwa:-):-):-)

Załączniki

• Zdjęcia-0016.jpg
    Zdjęcia-0016.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 79
Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-D:-D:-D:-D Oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....

Jestem szczęśliwa:-):-):-)

Woooooow!!! Gratuluję!!! Tylko teraz proszę na siebie uważać i dbać o maleństwo!!

Agatko wielkie gratulacje !!!!! Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze &&&&&&&&&&&&&&&

jak zobaczylam dzis Twoja wiadomosc, od razu w kosciach czulam ze cos jest na rzeczy ;-)

Dziękuję kochane -a ja tak w głębi serca się bardzo cieszę i wierzę że teraz już będzie dobrze -to taki wielki szok -zupełnie inne objawy, piersi wcale nie bolą!!!

Kasiu
-ja życzę każdej z Nas jak najlepiej i czekam i kciuki trzymam żeby to był dobry początek tego wysypu o którym kiedyś mówiłam że to tak chyba jest że naraz kilka dziewczyn fasolkuje!!!!:tak::tak::tak::tak:

Nikki
staram się chociaż mam wyrzuty sumienia że prestałam wierzyć i trochę pofolgowałam sobie z babskimi wieczorami itp... ale teraz już będę uważała na Nas:-D:-D:-D:-D

Koti kciuki mile widziane!!!!!

Idę spać bo jutro do pracy a dzień pełen emocji:tak: szłam obok apteki i weszłam bo sobie pomyślałam że tak się wszystko układa ostatnio i te wyniki z egzaminu dobre i to moje samopoczucie takie dziwne.... i kopra opadła mi jak druga I po jakimś czasie się pojawiła... myślałam że źle widzę że już omamy mam -ale nie!!!!
Dobranoc kochane do jutra:-D:-D:-D

reklama
Do góry