moja pralka ma funkcję "bielizna niemowlęca" (ja mam indesit - program nr 4) trwa jakieś 1,5 godziny, 40 stopni + daję do tego dodatkowe płukanie. A moaj palka płucze w letniej wodzie, nie jest ani zimna ani gorocą - wnioskuję to po tym, ze pranie nie jest lodowate jjak je wyciagam z pralkie, więc chyba w letniej.
chyba mamy ta sama pralke

tylko jeszcze nie pralam w tym programie pozniej wezme instrukcje i poczytam dokladnie hehe

no a prac mysle ze zaczne pod koniec sierpnia do tej pory z tysiac razy bede przegladac i segregowac
łózeczko mysle zeby pod koniec wczesnia juz rozlozyc niech sie wietrzy i niech pies sie przyzywyczaja to bedzie miesiac przed porodem wiec mysle ze bedzie akurat
Klaudzia sliczna pościel 
Super zakupy dziewczyn: śliczna karuzela i czerwony kombinezon no i wszystko takie słodkie ze szok
a wlasnie tak mnie natchneło hehe któraś z mam zdecydowala sie na wanienke wiadro?
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.nowamatkapolka.pl/photo/product_info/5/8/1/1_581242abec15.jpg
hehe

znajdzie sie jakas odwazna
no a dzisiaj bylam na zakupach

kupilam troche rzeczy 2 przescieradla do lozeczka chusteczki smoczki szczotka do wlosów cazki oliwke zel do kapieli płatki kosmetyczne kwadratowe mydełko majtki jednorazowe i nie pamietam co jeszcze
a tak mi sie nasuneło pytania
jakie chusteczki kupujecie? ja kupilam bambino no i nie wiem czy nei lepiej na poczatku nivea?
jakie dokladnei podklady i podpaski kupujecie? bo ja dzis zgłupialam i jako niedoswiadczona mamuśka nie chce kupic czegos co mi sie nie przyda yh
a i przyszly paczki z ciuszkami jakie słodkie

dzisiaj przyszla druga paczka i pani pomyliła sie i wyslala nie ten komplet co chcialam i przepraszala i w przeprosinach ten mamy se zostawic a tamten wysle jutro hehe
jutro jak bede miala wiecej zapału i wogole to musze przejrzec kombinezony jakie mam bo dostalam od siostry jeden i kurteczke no i od kolezanki dwa ale zastanawiam sie czy nie beda za cienkie :/ jutro wszytskie wyjme i zobacze
a te
wasze kombinezony zimowe to mocno grube sa? takiej grubosci jak zwykle kurtki zimowe? yh
no i jutro robie liste co jeszcze kupic musze

chyba jestem blizej konca niz poczatku odrazu lepiej sie czuje

a co do pościeli zdecydowałam ze nie bede kupowała narazie po to zeby tylko ladnie wygladała w łóżeczku narazie kupie taka posciel do wózka i na tym bede kladla maleństwo zeby nie na samym prześcieradle a pozniej dokupie sobie jakbym poczula ze mi jej brakuje