reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej
nikt za nami nie tęsknił :-(
u nas ok-poza tym że brzuch mnie tak boli jakby mi coś rozrywali w środku.:wściekła/y:
na dodatek nie mogę się dodzwonić do mojego lekarza......-pielęgniarka nie odbiera może ma urlop....a do naszego wyjazdu muszę się pojawić u ginka.

Matylku-sliczną masz córunie.:tak:;-)prześliczną!!!!!-jeszcze raz gratuluję!!!
ja tez tak pomyślałam jak dziewczyny ze @ a próbuj do ginia zadzwonić moze on ci coś doradzi

Dzień dobry :-)
Módlcie się proszę za moje maleństwo bo życia sobie bez tej Kruzynki nie wyobrażam a jak Ją/Jego/Ich/Je zobaczę na USG to oszaleję już zupełnie.
Oczywiście :tak:My trzymamy poczwórne kciuki ;-);-)

Kinguś witaj -no mały szaleniec w brzuszku siedzi:tak:
Coraz więcej mała ma siły i jak czasem kopnie to aż mnie zgina. Już jest bardzo wysoko nawet kiedyś w okolicy żebra dostałam.

Czesc Dziewczynki:)
Na szczescie z dzidzia wszystko dobrze:)
Ma 21 cm i wazy 300 gram.Bardzo sie ciesze:)
Super:-D:-D:-D

A mnie moja córcia malutka tak kopie, no chyba drugi urwis mi się szykuje!
:-):-) To dziewczynki takie niegrzeczne są :-D:-D

bo albo będę miała okres albo coś sknocili przy zabiegu :-:)-:)-:)-:)-(
w dodatku mam dużo śluzu...tak jak w czasie dni płodnych.......:shocked2::dry:-już nic z tego nie kumam:no::confused:
To pewnie na @. Pierwszy cykl po zabiegu często jest bardzo zwichrowany ;-)

Cześć Dziewczyny,
toche mnie nie było a tu tyle się działo.
Witaj

Tak jestesmy w domu.Nie jest zle cyce bolą bo produkcja mleka idzie pełną parą i musze odciągac:sorry2:,ale lepiej tak niz za mało:tak:.Szwów własciwie juz nie czuje a Veroniak jak na razie w miare grzeczna.
Super:-)

Witajcie dziewczyny!
Witaj. Bardzo mi przykro
[*]

czyli następne badanie bety czy testy dopiero po nowym roku
Rok 2010 będzie Wasz. Przytulam;-)

A to na dodanie otuchy że moze sie udac.
Śliczna:-D:-D

Witam wieczorowo,
Jestem chwilowo przeszczęśliwa, bo mam lodówkę, pralkę, piekarnik, płytę ceramiczną i okap czyli praktycznie całe niezbędne agd - zmywarka i mikrofalówka to potem jak kasę nazbieramy. Meble do kuchni zamówione, za 3 tyg będą. Zresztą ja się cieszę nawet jak najmniejszą rzecz kupię do mieszkania. :-)
To już kuchnia prawie umeblowana:-)

Tarza się... biegnę, krzyczę, biegnę, krzyczę :-p i w czym się tarza?

Poza tym przyznam się Wam, że trzy razy zaszalałam z R bez zabezpieczenia i zastanawiam się gdzie ja tu kupię test ciążowy w razie czego :-p:zawstydzona/y:
Niestety pieski lubią się tarzać w tym co nie potrzeba;-)
Na pewno znajdziesz ;-);-)

My jednak postanowiliśmy poczekać do października ponieważ 26 września bierzemy ślub i w październiku jedziemy w podróż poślubna także może zmiana klimatu nam pomoże:)
Trzymam kciuki za owocną podróż poślubną

Kinguś pogłaskaj Kinie od e-cioci
Pogłaskana ;-);-)

Dziś mamy ostatnie zajęcia w szkole rodzenia, szkoda.

Nikki to super, że w pierwszych cyklach Wam się udawało. Pewnie masz regularne cykle i sobie bez problemu obliczyłaś chyba, że używałaś testów albo coś? przepraszam, że się tak dopytuje:)

Kasiamaj ja też tak miałam po zabiegu pełno śluzu i to jest objaw zbliżającej się @.

Just 79-
Ola 81- dzięki :tak:- miejmy nadzieję że wszystko ok.
Kinguś-
Patrycjaa-

Mazia24-właśnie się dowiedziałam że nie ma go bo się urlopuje :-(
ale mama zarejestrowała mnie na wszelki wypadek do ginka u niej w przychodni,jak mój nie wróci do do niej się wybiorę chciałabym żeby przed wyjazdem ktoś mnie zobaczył i zlukał moje wyniki.

Cześć,
Ola81 mało pisze bo składam tą szafę, kurde mam takie krzywe ściany(jak to w bloku z wielkiej płyty) że pół dnia mi zeszło żeby wszystko wypoziomować, to jednak nie jest najgorsze;
Zrobiłam dziś test owu, no i wyszedł pozytywny, a jeśli test pozytywny to owulacja nastąpi od 24 do 36 godz, kurde jak zwykle nie po mojej myśli bo mój dziś będzie w domku ale krótko i wraca w sobotę więc przepadnie, jedyna nadzieja w tym że jego wojsko zdoła sobie tam posiedziec od dziś dłużej; niby piszą że plemniki moga przetrwac w macicy do 5 dni, zobaczymy
Motylku dzidzia przeurocza
Sonita w ciązy faktycznie odradza się sushi i tatara, ogólnie surowe mięso

witam
Sonita - haha fajna ta teściowa :) zapisuje sobie takie rzeczy?? dobrze będzisz z nią miała
Patrycjaa - (*)(*)(*) dla Twojego aniołka,
kasiamaj - a dokąd jedziesz???urlopik?
pozdrawiam

Kochane wklejam Wam zdjeci mojej coreczki:)

Załączniki

• 11.08.09_2.jpg
    11.08.09_2.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 155
  • 11.08.09_3.jpg
    11.08.09_3.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry