C
Cleo1981
Gość
Jak juz nauczyłam sie wklejac zdjecia, to jeszcze wam cos pokaze... u nas w domu to jest szefowa (przynajmniej tak jej sie czasem wydaje) Musiała sprawdzic osobiscie
Ale słodziaczek z tego kotka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak juz nauczyłam sie wklejac zdjecia, to jeszcze wam cos pokaze... u nas w domu to jest szefowa (przynajmniej tak jej sie czasem wydaje) Musiała sprawdzic osobiscie
no też właśnie tak pomyślałamleoparda teraz to już trzeba myśleć za dwoje) żeby dzidzia nie poczuła się gorsza
)
Asiu śliczny ten komplecik)
a ja dzisiaj stwierdziłam że mam mało bay z długim rękawkiem na mały rozmiar. Większość mam z krótkim rękawkiem i nie wiem czy dokupować, bo przecież na początku dzidzi jest w kaftanikach, a później na body zawsze zakłada się jakieś śpiochy więc może nie warto mieć dużo długich rękawków. Jak myślicie??
to i ja pokażę swojego "dyrektora"
Zobacz załącznik 156617