reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
leoparda teraz to już trzeba myśleć za dwoje :)) żeby dzidzia nie poczuła się gorsza :))
Asiu śliczny ten komplecik :))
a ja dzisiaj stwierdziłam że mam mało bay z długim rękawkiem na mały rozmiar. Większość mam z krótkim rękawkiem i nie wiem czy dokupować, bo przecież na początku dzidzi jest w kaftanikach, a później na body zawsze zakłada się jakieś śpiochy więc może nie warto mieć dużo długich rękawków. Jak myślicie??
no też właśnie tak pomyślałam :))
a co do body z dł rękawem, to ja w większości mam z długim (ale zabrzmiało- w sumie mam 5 body tylko, z czego 2 w rozmiarze 56cm...:zawstydzona/y:... jakoś tak za wcześnie jeszcze dla mnie na "poważne" zakupy)
ale tak czy siak to będzie listopdad więc ja w większości w kaftaniki, body z dł rękawem będę się zaopartywała....:blink:

Jak juz nauczyłam sie wklejac zdjecia, to jeszcze wam cos pokaze... u nas w domu to jest szefowa (przynajmniej tak jej sie czasem wydaje) Musiała sprawdzic osobiscie
to i ja pokażę swojego "dyrektora"
IMG00150.jpg

Laparada kot bombowy :-D:-D
Ja swego czasu też miałam kota ale oddałam do tesciów, i pewnego dnia coś mu odbiło wyskoczył przez okno i tyle go widziano:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam w domu też śliczne kotki ;-) to już prawie 2 lata jak są z nami , wzięliśmy je ze schroniska ;-) Mój M kocha koty tak jak ja , sam wymyślił imiona -Myszkin i Kotilov:-D Wasze kocaki są śliczne

a to suczka moich rodziców, kundelek mieszany z jamnikiem

a to mój ukochany kot Sylwester, który 2 lata temu nagle zniknął, w nie wyjaśnionych do dziś okolicznościach, a miał już z 9-10 lat. He..., mój mąż ma alibi, więc to nie jego robota:confused:;-) Ale kota i tak szkoda, bo był zajebisty:tak:

A to Lara owczarek niemiecki długowłosy-mojego brata

reklama
Madziek fajne zwierzaki, kotek mnie rozbraja jest cudny, podobny do mojego (byłego) Mruczka siuperowy:-):-)Kotki górą hihi:-D Trochę z tematu żeśmy zjechały:-Da co tam:-D

Do góry