pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Witamy się serdecznie i zaraz uciekamy na spacerek, a potem odwiedzić ciotke, która nosi w brzuszku wielgaśnego już Boryska. 
Miłego dzionka

Miłego dzionka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sówko bardzo się cieszę. Jak to miło dobra wiadomość zobaczyć po taki strzale jak dziś dostałam.Dziewczyny już jestem po badaniu:-) wszystko w porządeczku NT poniżej 1mmale Sóweczka tak się ruszała i nie chciała ustawić do badania, że musieliśmy mieć małą przerwę i dopiero się udało:-) mam fotki, ale je wrzucę później, albo juto, bo zaraz jedziemy na wieś i będziemy tam cały weekend
buziaczki i udanego weekendu Śnieżynki
![]()
To super że z Sóweczką wszystko w porządkuDziewczyny już jestem po badaniu:-) wszystko w porządeczku NT poniżej 1mmale Sóweczka tak się ruszała i nie chciała ustawić do badania, że musieliśmy mieć małą przerwę i dopiero się udało:-) mam fotki, ale je wrzucę później, albo juto, bo zaraz jedziemy na wieś i będziemy tam cały weekend
buziaczki i udanego weekendu Śnieżynki
![]()