reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Taka duża, a taka niedouczona :rolleyes2: Wiem, że to był żart, ale do dziewczyn nie wiedzących: nie można zarazić się toxo ani drogą kropelkową ani przez głaskanie (no chyba, że ktoś będzie głaskał kota po dupce :cool:)

Toż oko puszczam, do paranoi się przyznaję ;-):-)
Ale do domu bym się bała brać bo
a) moze czymś zarazić to co sie w domu już ma
b) może zarazić nas a na tym etapie ciąży to nie chciałabym problemów

reklama
dziewczyny super zakupki poroblilyscie:-)

Pyszczku bardzo podoba mi sie ten kocyk co dalas:-)

Dziewczyny fajne macie zwierzaki w domach:-)

to jak juz wszystkie tak sie chwalicie swoimi zwierzakami to ja mam takiego pieska:

Załączniki

• P1070514.jpg
    P1070514.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 44
  • P1080617.jpg
    P1080617.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Dziewczyny zwierzaki superanckie ;-) Ja tez mialam psiaka, zdjec niestety narazie nie mam bo tylko na starym laptopie mam a on ma zepsuta ladowarke, wiec sie nie pochwale. A mialam Yorka ;-)przeskurczybyk z niej byl :-) zula gumy i jadla jablka z ziemi a raz wygrzebala z otwartej pulki tampona i sobie mietolila go az urosl do ogromnych rozmiarow :-D:-D

Klaudzia znam to, ja też cierpię od 2 miesięcy na chroniczny brak miejsca, na rzeczy które zbieram dla dziecka, do nowego mieszkania itp.... Ale w poniedziałek przeprowadzamy się!:tak: W tygodniu zamontują nam wielką szafę w przedpokoju pod zabudowę i będzie pięknie:-)
Wklej potem fotki ciuszków:tak:

a ja wczoraj myslalam ze umre normalnie....:baffled: licytowalam na ebaju w nocy projektor co wyswietla obrazki na suficie i w ostatnich sekundach ktos mnie przebil a ja zamiast 1.60£ wpisalam i potwierdzilam 160 funtow!!!!!!!!! serce zaczelo mi walic rece mi sie trzesly....prawie zawalu dostalam!!! dopiero od tygodnia kupuje na ebaju i nie pamietalam ze to moja maksymalna cena za ten projektor a przeciez te podbicia sa co kilkadziesiat pensow:sorry2: w sumie wyszlo mnie to 9.50 z dostawa :baffled:oczywiscie wygralam licytacje bo zeby mnie przebic ktos musialby wpisac wiecej niz 160 funtow a tylko ja taka glupia jestem zeby tak wpisac:szok: az mi wstyd za uzywany projektor 160 funtow chcialam dac!!!!! prawie mi serce stanelo zanim doszlo do mnie ze to tylko najwyzsza cena jaka chce dac a nie ile musze zaplacic:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry