reklama
czesc dziewczyny! :-)
u nas weekend minal spokojnie i raczej leniwie
moj M. ugotowal w sobote obiadek na dwa dni takze moglam sie lenic do woli
no i mialam sile, zeby cos upiec ;-)
ja jestem dalej slaba strasznie...
ale dzisiaj sie musze zmobilizowac bo od jutra zaczynam nowa prace
i musze zrobic przynajmniej minimum dobrego wrazenia coby nie pozalowali swojej decyzji...oj tak
;-)
ja normalnie pracuje jako konsultant projektow UE, ale ta praca jest wykanczajaca i raczej nie dam rady tego narazie kontynuowac...a i L4 nie wezme bo to sa normalnie umowy o dzielo...wiec znalazlam sobie prace w szkole prywatnej na kilka godzin tygodniowo :-)jako nauczyciel francuskiego
placa naprawde niezle ...uczniow tylko 14 w klasie..to moze przezyje...
Trzymajcie za mnie kciuki!!!
u nas weekend minal spokojnie i raczej leniwie

ja jestem dalej slaba strasznie...

ja normalnie pracuje jako konsultant projektow UE, ale ta praca jest wykanczajaca i raczej nie dam rady tego narazie kontynuowac...a i L4 nie wezme bo to sa normalnie umowy o dzielo...wiec znalazlam sobie prace w szkole prywatnej na kilka godzin tygodniowo :-)jako nauczyciel francuskiego

wiec znalazlam sobie prace w szkole prywatnej na kilka godzin tygodniowo :-)jako nauczyciel francuskiegoplaca naprawde niezle ...uczniow tylko 14 w klasie..to moze przezyje...
Trzymajcie za mnie kciuki!!!
Trzymam kciuki ! Na pewno świetnie dasz sobie radę ! :-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Cześć Dziewczyny.U mnie tragedia jestem strasznie chora, mój M mnie zaraził jakimś grypskiem. Zaczęło sie tak że pojechaliśmy w czwartek nad morze, tam go rozłozyło ponadto było zimno więc siedzieliśmy w hotelu po 2 dniach zaczela mi sie goraczka,ból gardła katar itd!!
Kochana Ty się kuruj

Przepraszam dziewczyny, ze nie nadrobię wszystkiego co napisałyście, ale zaś nie za ciekawie się czuję

Fotki Sóweczki już wrzucone:-)
Ilonaa
Mein Schatz :)
Shingle napaliłam się na tyle obowiązków, a zrobił się taki gorąc,że nie wiem jak tu wszystko uczynić :-)
Dziewczynki zaraz spróbuję nadrobić co napisałyście gdy mnie nie było
Między czasie ugotuje sobie brokuły na przekąskę, na obiadek pierogi ruskie mniammm :-) a później gotuję kukurydzę i może brzuch mi nie pęknie
Zaraz się roztopię...

Między czasie ugotuje sobie brokuły na przekąskę, na obiadek pierogi ruskie mniammm :-) a później gotuję kukurydzę i może brzuch mi nie pęknie

Zaraz się roztopię...
Rzeczywiscie gorąco okrutnie.
A ja właśnie miałam nalot męża dalszej rodzinki. Jak ja tego nie cierpię! Bez zapowiedzi. A ja w dresie, nie poczesanych włosach, bez słodkości jakichkolwiek w chacie. Ech, musiałam ich ugościc samą kawką ! Zmieszana przez to troszkę byłam....

A ja właśnie miałam nalot męża dalszej rodzinki. Jak ja tego nie cierpię! Bez zapowiedzi. A ja w dresie, nie poczesanych włosach, bez słodkości jakichkolwiek w chacie. Ech, musiałam ich ugościc samą kawką ! Zmieszana przez to troszkę byłam....

Ech podziwiam Cię za to że wciąż masz siłę... u mnie w mieszkanku w sumie nie jest gorąco... ale jestem zaskakująco słaba dziś. Zanim wstanę muszę się do tego mocno przygotować bo zawroty głowy i ciemność przed oczami nieuniknione.... A właśnie przeszły mi mdłościShingle napaliłam się na tyle obowiązków, a zrobił się taki gorąc,że nie wiem jak tu wszystko uczynić :-)
Zaraz się roztopię...
Ilonaa
Mein Schatz :)
Ech podziwiam Cię za to że wciąż masz siłę... u mnie w mieszkanku w sumie nie jest gorąco... ale jestem zaskakująco słaba dziś. Zanim wstanę muszę się do tego mocno przygotować bo zawroty głowy i ciemność przed oczami nieuniknione.... A właśnie przeszły mi mdłości![]()
Uuu Bidulko <przytul> ja rano sięgam po kawkę mrożoną... mało ma kofeiny więc się nie boję, a chociaż troszeczkę stawia mnie na nogi, bo faktycznie przez pierwsze 3 miesiące miałam to samo... teraz mam zawroty i szybko robię się blada np. w supermarkecie, albo gdziekolwiek gdzie jest dużo osób... Może spróbowałabyś lekkiej kawusi ?
reklama
Uuu Bidulko <przytul> ja rano sięgam po kawkę mrożoną... mało ma kofeiny więc się nie boję, a chociaż troszeczkę stawia mnie na nogi, bo faktycznie przez pierwsze 3 miesiące miałam to samo... teraz mam zawroty i szybko robię się blada np. w supermarkecie, albo gdziekolwiek gdzie jest dużo osób... Może spróbowałabyś lekkiej kawusi ?
popieram... z rana też pije mrożoną, chociaż ja wybieram bezkofeinową, bo jak któregoś dnia zaszalałam z normalną to mnie cały dzień głowa bolała.... hehehe
dziewczyny dziś jest koszmarnie gorąco na dworku.... a ja mam dziś wizyte u ginki jeszcze, właśnie robię obiad i ciasto dla teścia bo mu się zachciało ciasta ze śliwką....