reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Ja tez mam zawroty i bóle głowy. Dzis rano pierwszy raz od dawna sprobowalam kawki (plaska lyzeczka kawki rozpuszczalnej) i do tego pol kubka mleka. Jest lepiej. Ale co sie dziwic, ze mam zawroty jak cisnienie krwi 90/55 :szok:

reklama
Meganne, ale z Ciebie dobra synowa ! :-p
Moi to by się bali wziąć ode mnie... :-p
hahahahahah
teściu praktycznie u nas się żywi bo baaardzo często do nas przyjeżdża, bo mu ponoc wygodniej do nas po pracy przyjechac niż na wioche wracac... ale ja wam mówie, to taka ściema. do domu jak pojedzie to mu teściówka sprztac każe, gotowac i takie tam. a jak jest u nas to wszystko pod nos dostanie. heheheheh
za dobrze ma.. coś mi się wydaje

Witajcie
dawno się nie odzywałam, ale mam zwolnienie, nie chodzę dopracy to i z kompa nie korzystam za często. Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu

nie przezjmuj się ja wczoraj nie zaglądałm n forum i jak dziś chciałam nadrobic to sie okazało że dziewczyny tak się narozpisywały że szok... heheheh
a co do L4 kurde jutromi sie kończy zwolnienie i chyba za bardzo nie chcę brac kolejnego, ale wiecie co? tak mi się nie chceeeeee iśc do pracy że szok:szok:

Ja Wam powiem, że w ogóle na tym forum jest trochę inaczej. Jak byłam tu kiedyś, gdy byłam w ciąży z synkiem dość dużo pisałam. Ale praktycznie zawsze było tak, że się odpisywało prawie każdej na jej post. A tu większość z nas pisze o sobie i rzadko odpisuje na jakiś problem drugiej. A może tak mi się tylko wydaje....:-D

reklama
No w sumie masz rację, bo są Śnieżynki, które piszą prawie zawsze długi post i odpisują innym, a są też takie, które piszą zawsze tylko o sobie. Więc w sumie środek :-D

Do góry