reklama
rossa
Fanka BB :)
Witajcie
dawno się nie odzywałam, ale mam zwolnienie, nie chodzę dopracy to i z kompa nie korzystam za często. Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu
dawno się nie odzywałam, ale mam zwolnienie, nie chodzę dopracy to i z kompa nie korzystam za często. Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu
hahahahahahMeganne, ale z Ciebie dobra synowa !
Moi to by się bali wziąć ode mnie...![]()
teściu praktycznie u nas się żywi bo baaardzo często do nas przyjeżdża, bo mu ponoc wygodniej do nas po pracy przyjechac niż na wioche wracac... ale ja wam mówie, to taka ściema. do domu jak pojedzie to mu teściówka sprztac każe, gotowac i takie tam. a jak jest u nas to wszystko pod nos dostanie. heheheheh
za dobrze ma.. coś mi się wydaje
Witajcie
nie przezjmuj się ja wczoraj nie zaglądałm n forum i jak dziś chciałam nadrobic to sie okazało że dziewczyny tak się narozpisywały że szok... heheheh
a co do L4 kurde jutromi sie kończy zwolnienie i chyba za bardzo nie chcę brac kolejnego, ale wiecie co? tak mi się nie chceeeeee iśc do pracy że szok

Witajcie
dawno się nie odzywałam, ale mam zwolnienie, nie chodzę do pracy to i z kompa nie korzystam za często. Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu
Witaj, nie nadrabiaj tylko pisz co u Ciebie. A jak zareagowali w pracy na L-4 ?
Ja Wam powiem, że w ogóle na tym forum jest trochę inaczej. Jak byłam tu kiedyś, gdy byłam w ciąży z synkiem dość dużo pisałam. Ale praktycznie zawsze było tak, że się odpisywało prawie każdej na jej post. A tu większość z nas pisze o sobie i rzadko odpisuje na jakiś problem drugiej. A może tak mi się tylko wydaje....

reklama