reklama
Witam babeczki!!! Troszke powczasowałam sobie ale co dobre szybko się kończy... Dobrze, że dajecie znać co gdzie i kiedy. Jutro lecę do Reala i może też do Pepco a najważniejszy mój jutrzejszy zakup to szynszylek :-) Jestem uzależniona od tych zwierzątek. Stara baba a taka głupia... ;-)
a gdzie we wrocku jest ten sklep Pepco??
ja tez nie bede kupowac tego pojemnika na pieluchy..pamietam ze w stanach ludzie uzywlai tych pojemnikow...a w domu tak smierdzialo zuzytymi pieluchami ze masakra..oni poprostu ani nie wietrzyli domow i trzymali te zuzyte pieluchy az im nie wypadaly z pojemnika

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja osobiscie kupilam jedna opakowanie peklanek wlaśnie na wyjscia gdzies w gosci i myśle ze starczy mi narazie
a ja zaraz lece do reala po rozek i kocyk
a ja zaraz lece do reala po rozek i kocyk
katrenki
Fanka BB :)
ja mysle nad tym smietniczkiem bo tutaj nie sa one takie kosztowne jak w pl wiec moze sobie sprawie....:-)
katarzyna1983
a ile zaplacilas jesli mozna wiedziec??
Gosiu za caly zestaw meblowy 4 el 3360, + do tego wypelnienie tencel ok. 110, materac 80 lub 85, Pani nas poinformowala ze ogolnie Platan w glucku wychodzi z produkcji i zamowienia przyjmuja tylko do konca tygodnia
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja mysle nad tym smietniczkiem bo tutaj nie sa one takie kosztowne jak w pl wiec moze sobie sprawie....:-)
Katrenki ten kubelek kosztuje teraz 9.00 na promocji w TESCO a wklady jedyne 3.50, poza tym w pierwszym zestawie daja wklady za darmo.
Jezeli w tesco nie bedzie to na ebayu tez sprzedaja ;-)
Ja mam taki kubelek, dostalam od cioci. Ale faktycznie w Polsce nigdy bym go nie kupila. a tak to tylko 2 godziny pracy, w moim przypadku pol klientki na obciecie hehe
katrenki
jutro D ma wyplate...chetnie ja spozytkuje...:-)
mysle, ze wybiore sie po ten laktator ( nie wiem jeszcze tylko czy aventu czy tommee tippee) i smietniczek....
mysle, ze wybiore sie po ten laktator ( nie wiem jeszcze tylko czy aventu czy tommee tippee) i smietniczek....

C
Cleo1981
Gość
Ja już rano poleciałam do reala bo mam blisko i kupiłam śpiworek i kocyk.ja osobiscie kupilam jedna opakowanie peklanek wlaśnie na wyjscia gdzies w gosci i myśle ze starczy mi narazie
a ja zaraz lece do reala po rozek i kocyk![]()
Kocyk jak na swoją cenę bardzo ładny nie wiem jakie są wzory bo zapakowane w takie plastikowe na zamek pojemniczki i głupio mi było otwierać wszystkie i nie aż taki cienki ,na wiosne lub lato się nadaję.Śpiworki super długie, 2 kolorki są.Oto fotki.A kupiłam jeszcze pieluszki tetrowe 12 szt za 15,99 zł.Nie było tego dużo dobrze że pojechałam tak rano:-)
Załączniki
reklama
B
Bura
Gość
Cleo, a jak jest z suwakami w tych śpiworkach? Bo ja też rano wysłałam męża do Real. Dzwonił, że patrzył na nie i że suwaki strasznie się zacinają. Nie wiem w końcu czy kupił, mówił, że wziął kocyki i pieluchy tetrowe.Ja już rano poleciałam do reala bo mam blisko i kupiłam śpiworek i kocyk.
Kocyk jak na swoją cenę bardzo ładny nie wiem jakie są wzory bo zapakowane w takie plastikowe na zamek pojemniczki i głupio mi było otwierać wszystkie i nie aż taki cienki ,na wiosne lub lato się nadaję.Śpiworki super długie, 2 kolorki są.Oto fotki.A kupiłam jeszcze pieluszki tetrowe 12 szt za 15,99 zł.Nie było tego dużo dobrze że pojechałam tak rano:-)
No i z tymi pieluchami było podobno małe zamieszanie, bo miały być przecenione na 15,99 (tak jest w gazetce), a na opakowaniu wielkimi czerwonymi literami pisało PROMOCJA 24,?? zł. Szkoda tylko, że mąż zauważył to dopiero po odejściu od kasy, ale i tak wrócił i wykłócił się o tą cenę (zwrócili mu różnicę).
Dlatego bądźcie czujne przy kasie i nie dajcie się naciągnąć! Już nie pierwszy raz słyszę o takim przypadku w hipermarketach.