reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

nie, ja tylko na jakieś większe wyjścia zabieram, albo w gości.
Na co dzień wrzucam do zwykłego kosza ze zwykła torbą jednorazową (po jakiś zakupach)

reklama
Witam babeczki!!! Troszke powczasowałam sobie ale co dobre szybko się kończy... Dobrze, że dajecie znać co gdzie i kiedy. Jutro lecę do Reala i może też do Pepco a najważniejszy mój jutrzejszy zakup to szynszylek :-) Jestem uzależniona od tych zwierzątek. Stara baba a taka głupia... ;-)

a gdzie we wrocku jest ten sklep Pepco??

ja tez nie bede kupowac tego pojemnika na pieluchy..pamietam ze w stanach ludzie uzywlai tych pojemnikow...a w domu tak smierdzialo zuzytymi pieluchami ze masakra..oni poprostu ani nie wietrzyli domow i trzymali te zuzyte pieluchy az im nie wypadaly z pojemnika:szok::szok::szok: mysle ze jak sie bedzie codziennie wyrzucac smieci pieluchowe z domu i bedzie sie wietrzyc to nie bedzie smierdziec..ja przy Mai nie mialam tego pojemnika i nie smierdzialo mi w domu:-):-):-)

ja mysle nad tym smietniczkiem bo tutaj nie sa one takie kosztowne jak w pl wiec moze sobie sprawie....:-)

Katrenki ten kubelek kosztuje teraz 9.00 na promocji w TESCO a wklady jedyne 3.50, poza tym w pierwszym zestawie daja wklady za darmo.
Jezeli w tesco nie bedzie to na ebayu tez sprzedaja ;-)
Ja mam taki kubelek, dostalam od cioci. Ale faktycznie w Polsce nigdy bym go nie kupila. a tak to tylko 2 godziny pracy, w moim przypadku pol klientki na obciecie hehe

No wlasnie w Polsce sporo kosztuja te kubelki a na zachodzie sa za grosze..pewnie gdyby u nas bylyby duzo tansze to tez bym kupila:-)ale chyba zaopatrze sie tylko w te woreczki zapachowe:-)

ja osobiscie kupilam jedna opakowanie peklanek wlaśnie na wyjscia gdzies w gosci i myśle ze starczy mi narazie

a ja zaraz lece do reala po rozek i kocyk :)
Ja już rano poleciałam do reala bo mam blisko i kupiłam śpiworek i kocyk.
Kocyk jak na swoją cenę bardzo ładny nie wiem jakie są wzory bo zapakowane w takie plastikowe na zamek pojemniczki i głupio mi było otwierać wszystkie i nie aż taki cienki ,na wiosne lub lato się nadaję.Śpiworki super długie, 2 kolorki są.Oto fotki.A kupiłam jeszcze pieluszki tetrowe 12 szt za 15,99 zł.Nie było tego dużo dobrze że pojechałam tak rano:-)

Załączniki

• Kocyk disney.jpg
    Kocyk disney.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 42
  • Śpiworek disney.jpg
    Śpiworek disney.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Ja już rano poleciałam do reala bo mam blisko i kupiłam śpiworek i kocyk.
Kocyk jak na swoją cenę bardzo ładny nie wiem jakie są wzory bo zapakowane w takie plastikowe na zamek pojemniczki i głupio mi było otwierać wszystkie i nie aż taki cienki ,na wiosne lub lato się nadaję.Śpiworki super długie, 2 kolorki są.Oto fotki.A kupiłam jeszcze pieluszki tetrowe 12 szt za 15,99 zł.Nie było tego dużo dobrze że pojechałam tak rano:-)
Cleo, a jak jest z suwakami w tych śpiworkach? Bo ja też rano wysłałam męża do Real. Dzwonił, że patrzył na nie i że suwaki strasznie się zacinają. Nie wiem w końcu czy kupił, mówił, że wziął kocyki i pieluchy tetrowe.
No i z tymi pieluchami było podobno małe zamieszanie, bo miały być przecenione na 15,99 (tak jest w gazetce), a na opakowaniu wielkimi czerwonymi literami pisało PROMOCJA 24,?? zł. Szkoda tylko, że mąż zauważył to dopiero po odejściu od kasy, ale i tak wrócił i wykłócił się o tą cenę (zwrócili mu różnicę).
Dlatego bądźcie czujne przy kasie i nie dajcie się naciągnąć! Już nie pierwszy raz słyszę o takim przypadku w hipermarketach.

Do góry