R
rouż
Gość
Dobrze pamietasz.(...)Stanelo, ze najlepsze kokosowo-gryczane?Dobrze pamietam?![]()
Ale ja kupuje piankowo-kokosowy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze pamietasz.(...)Stanelo, ze najlepsze kokosowo-gryczane?Dobrze pamietam?![]()
ja kokos-panka-grykakilolek-dzieki za odpowiedz. Przewijak chce miec na lozeczku, wiec wiem juz ktory sie zakupic
i jakie w koncu materace wybieracie? Stanelo, ze najlepsze kokosowo-gryczane?Dobrze pamietam?![]()
Dziewczyny, jaki przewijak lepiej sie sprawdza? Taki miekki jak tu:
PRZEWIJAK MIĘKKI NA KOMODĘ ~WE WZORACH POŚCIELI (720908778) - Aukcje internetowe Allegro
czy taki usztywniany
USZTYWNIANY PRZEWIJAK 70 * NOWOŚĆ * NA RYNKU * (717613228) - Aukcje internetowe Allegro
Hej! Piszecie o chustach do noszenia dzieci. A nie myślałyście, żeby sobie uszyć? Jeśli któraś ma maszynę (lub kogoś kto szyje), to naprawdę nie jest żaden problem. Sama zamierzałam sobie taką uszyć, ale potem okazało się, że to bliźniaki, więc zrezygnowałam.
Dla zainteresowanych podaję linka do strony z instrukcją jak szyć: oooooOPPAMAMA - chusty i mi�kkie nosid�a
Bura, spójrz na 4. zdjęcie na tej stronie:Hej! Piszecie o chustach do noszenia dzieci. A nie myślałyście, żeby sobie uszyć? Jeśli któraś ma maszynę (lub kogoś kto szyje), to naprawdę nie jest żaden problem. Sama zamierzałam sobie taką uszyć, ale potem okazało się, że to bliźniaki, więc zrezygnowałam.
Dla zainteresowanych podaję linka do strony z instrukcją jak szyć: oooooOPPAMAMA - chusty i mi�kkie nosid�a
Hej! Piszecie o chustach do noszenia dzieci. A nie myślałyście, żeby sobie uszyć? Jeśli któraś ma maszynę (lub kogoś kto szyje), to naprawdę nie jest żaden problem. Sama zamierzałam sobie taką uszyć, ale potem okazało się, że to bliźniaki, więc zrezygnowałam.