reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia81 pytalas wczesniej o powod poronienia podany przez lekarza, u mnie stwierdzil ze to infekcja ale badan nie zrobil zadnych, wiec sama nie wiem, dopiero teraz zabieram sie za wszelkie badania juz u innego lekarza na szczescie.
Olu, mam nadzieje ze twoje chwile zwatpienia ustapia i napewno zostaniesz szczesliwa mamusia, uszy do góry, w koncu starania sa przyjemne potraktuj je z przymrózeniem oka i bardziej na luzie.Staracie sie z mezem?Jak dlugo juz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ola nie pozwalam!!! Ja sie nie odzywam, ale czytam i wiem jak wspaniale podnosisz dziewczyny na duchu!!! Jeśli nie masz siły to rozumiem, ale wiem, że jesteś tu potrzebna.
She ja sie na tym nie znam, ale chyba Agata pisała, że ona miała po owulce podwyższona temp. cały czas, no i okazało się, że jest fasolka

kobietka22- mnie powiedział, że jak ja tak bardzo chce to zrobimy podstawowe badania, ale wg. niego wszystko jest ok. wyniki histo - pat, tez nic strasznego nie wykazały. Pewnie to podstawowe badania zrobię, ale nie bedę szuakała na siłę...lepiej mi z przekonaniem, że po prostu coś się nagle stało i fasolka popłynęła, ale teraz juz musi być dobrze.
W każdym razie za miesiąc zaczynam kolejne starania, czy się to mojemu gin. podoba czy nie!

Ruda-85 tak się zastanawiam kiedy temperatura powinna zacząć spadać przed @. Dziś mam 27dc. I 37,2. Spałam przy otwartym oknie w stroju Ewy i tak myślę, że mogło mnie przewiać. No chyba, że miałam dość późno owu... Bo na mój gust na 3 dni przed @, temperatura powinna iść w dół...

W każdym bądź razie to na pewno nie fasolka.

She a nie czujesz kiedy masz owulacje?Wtedy jest najgorzej okreslic kiedy jest ta chwila, ja na szczescie wiem kiedy:-)
Karolcia jesli wszystko w porzadku to siem starajcie jak najwiecej.Jak dawno poronilas bo mi umknelo czytalam od poczatku, ale z glowy mi wylecialo tyle tu aniolkowych mam ze sie pogubilam

kobietka22 - dwa miesiące temu, ale ja tak bardzo chce juz, że poczekam góra na jeszcze jedną @
a Ty chyba dośc dawno? i dopiero teraz myslisz o przebadaniu się i staraniach?

She może faktycznie później miałaś owulkę albo jakiś katarek się przyplątał, ja od 2 tyg smarkata jestem, a latem mimo wszystko chyba łatwiej o przeziębienie, niż zimą. A jeśli można wiedziec, skąd ta pewnośc, że to nie fasolka?
Karolcia z lekarzami tak to jest, że po żadko zlecaja badania i terzeba o nie walczyc, jeszcze raz radzę, zrób te podstawowe chociażby na własną rękę, żebyś później nie żłowała, że to zaniedbałaś, a jak nawet się okaże, że coś jest nie tak, to lepiej wyleczyc, niż przeżyc kolejną tragedię

Asiu tempka wyższa do dnia przed @ w przeddzień powinien być spadek a na drugi dzień @ powinna przyjść. Jak rośnie to ciąża -ja tak czekałam na ten spadek i zastanawiałam się jak to będzie -ile w dół -ale z 36,7 do 37,0 wzrosła i nie spadła:-p Ty w ciąży jesteś i nie mów ze testa już robiłaś bo wyśmieję Cię normalnie -mi w 35dc dopiero wyszedł

Kobietka
masz rację -oko lekarza nie zaszkodzi a może pomóc. W szpitalu więcej możliwości jest... ja też wiedziałam kiedy mam owu -tak wiedziałam że się okazało że tydzień później

Ruda
też tak pomyślałam -spokój spokojem ale są granice po których szpital to najrozsądniejsze wyjście.

Ola
to razem będziemy płakać ze szczęścia i nie testy tylko jeden test i beta od razu i gin i pierwsze foto do albumu:-p zabraniam odchodzić i już -znajdę Cię i siłą ściągnę -wiesz o tym

Natalineczka powiedz w pracy ze masz alergię -stąd oczy czerwone -na robotę oczywiście:-)

Anetka
dziękuję za zaproszenie ale musiałabym się wczytać w "odskocznie" bo nie wiem jak to forum działa -wszędzie inne zasady obowiązują:-p

Andzia cudowna wiadomość i cudowne zakończenie -a może początek:)

Agniesia82 więc powolutku wrócisz do nas:-):-):-)

Karolcia a mnie brzuch raz zabolał i nudności przeszły jak ręką odjął

Ostatnia edycja:
reklama
She, Agatko, ile tygodni miały Wasze maleństwa jak je straciłyście? Tak się zastanawiam nad tym progesteronem, czy u mnie on też nie zawalił :baffled:

Do góry