reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasia to do 2 września już niedaleko. Twój R wytrzyma jakoś to napięcie :-)

Ja miałam odwrotnie: testów się nie bałam. Jazdy okropnie. Ja jeszcze zdawałam w czasach, gdy na placu trzeba było wszystko zrobić, by móc wyjechać na ulicę. Z racji nazwiska byłam na końcu listy. Do praktycznego przeszło 13 osób. Ja byłam ostatnia w kolejce. Możecie sobie wyobrazić jak się czułam jak każda z osób przede mną oblewała nie wyjeżdżając nawet z placu manewrowego??

Kasiu ale Twoja córcia ma uśmiechiętą i zadowoloną buźkę :-) To dobrze, że szaleje na pkt okularów. Gorzej by było jakby się buntowała przed ich noszeniem. Bardzo jej do twarzy :-) Pozdów ją od cioci Asi. Też okularnicy ;-)

Czy to już nie czas na jakieś wieści od Karoli??

Ostatnia edycja:
AS ja potrzebuję tego prawka jak nie wiem czego
sam fakt że kiedy pada deszcz czy jest duży mróz to jak R jest w pracy to droga do szkoły Weroniki jest bardzo uporczywa
do koleżanki też muszę go prosić zeby mnie zawiozl o zakupach nie wspomnę a tak bede nie zależna

Kasia, testów naprawdę nie ma się czego bać, zobaczysz jeszcze trochę to poczytasz i nawet pytania będziesz znała na pamięć:-) Nie wiem jak teraz jest, ale jeśli będziesz miała próbny test to go nie rób! U nas przynajmniej tak było, że były w nim pytania których nie było w tym zestawie do nauki i tylko człowiek się stresował że nie umie czegoś!Ja jak zaczynałam się uczyć miałam więcej błędnych niż poprawnych odpowiedzi :-)

Śliczną masz córunie! Dobrze że oszalała na punkcie okularów, bo najczęściej dzieciaki nie chcą nosić!

faktycznie oszalała a wczoraj odryła że zęby ma krzywe i aparat by się przydał
aż dziw bierze bo w moich czasach okulary i aparat to był największy obciach a teraz to jak biżuteria
ASIA no fakt raz mi się udało nie kupić testu ale za to zaczęłam je robić już od 15dc

reklama
Dziewczynki ja uciekam ,bo musze młodego z Si odebrać a potem czas do obrazu przysiąść ,bo do Świąt się nie wyrobię,a obiecałam sobie,że do Swiąt Bożego Narodzenia obraz na ścianie zawiśnie.
Miłego wieczorku.
Zajrzę potem zobaczyć u Karoli.Może coś już będzie wiadomo.:confused:

Do góry