Agniesia82
najważniejsze jest życie
CZEŚĆ dziewczynki, Karola piękny masz suwaczek 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

chętnie się poczęstuję.a ja zpraszam na herbatkę:-):-)
witaj :-)dzień dobry królewny idę po kawkę i zaraz do was wracam
Just79 duphaston będę brała dalej. Co najmniej do niedzieli. Zawsze ufałam mojemu ginowi. Nigdy mnie nie zawiódł do tej pory. A chodzę do niego od wielu, wielu lat. Nie mam podstaw, by mu nie ufać.
As76 a co się dzieje z teściówką? :-(
Ja przez weekend też będę odcięta od netu. Dziś o 16.00 jadę do krawcowej odebrać sukienkę, a zaraz potem wyjeżdżamy na cały weekend na domek nad jeziorem. Więc razem będziemy nadrabiać zaległości :-)
Tak żeście mi wczoraj wszystkie dziamoliły, że polazłam po test. I tak jak mówiłam 28dc - jedna wyraźna krecha. Nawet najmniejszego śladu drugiej. Mówię Wam, że teraz działa już moja psycha. Nic poza tym.
Mam napięty brzuch, swędzą mnie piersi, temp dziś 37st. Nigdy nie sądziłam, że autosugestia u człowieka może być aż tak silna... Szok.
:-)

.Prawie zemdlała z bólu to lekarz się zlitował.

:-):-)