reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ASIA no w sumie jeszcze nic nie przesądzone ale niech będzie tak jak ty byś chciała skoro mówisz ze jeszcze nie czas to pewnie tak jest
NATALINECZKA mój R też się wzbraniał że nie chce się rozczarowac znowu ze lepiej poczekać żeby mi się wszystko uregulowalo i że nie moglbyh patrzec na moje łzy gdyby znowu sie cos nie udało a że on chce żeby si e udało to powinnismy poczekac a teraz ja sama tez chce poczekac
AGATKA z Wercia nie wiedzialam co to sa zachcianki dopiero w sumie pod koniec wcinalam mandarynki i krówki ciągutki a w tej ciązy normalnie wszystko co z warzyw i owoców no i barszcz czerwony moglam pic hektolitrami tylko taki prawdziwy z buraków nic z torebki
testy naprawde ida mi niezle nawet się nie spodziewałam że może być tak dobrze
dziewczynki a LENKA 29 chyba jeszcze po weselu nie ochłoneła bo nie mam jej caly tydzien
KAROLA nie pomogę w sprawie czopka ale ciesze sie ze lezysz i chyba humor tez sie poprawil po usłyszeniu serduszka

kochane wszystkie moje sciskam gorąca

a ja zpraszam na herbatkę:-):-)
chętnie się poczęstuję.

dzień dobry królewny idę po kawkę i zaraz do was wracam
witaj :-)

Just79 duphaston będę brała dalej. Co najmniej do niedzieli. Zawsze ufałam mojemu ginowi. Nigdy mnie nie zawiódł do tej pory. A chodzę do niego od wielu, wielu lat. Nie mam podstaw, by mu nie ufać.

As76 a co się dzieje z teściówką? :-(

Ja przez weekend też będę odcięta od netu. Dziś o 16.00 jadę do krawcowej odebrać sukienkę, a zaraz potem wyjeżdżamy na cały weekend na domek nad jeziorem. Więc razem będziemy nadrabiać zaległości :-)

Tak żeście mi wczoraj wszystkie dziamoliły, że polazłam po test. I tak jak mówiłam 28dc - jedna wyraźna krecha. Nawet najmniejszego śladu drugiej. Mówię Wam, że teraz działa już moja psycha. Nic poza tym.

Mam napięty brzuch, swędzą mnie piersi, temp dziś 37st. Nigdy nie sądziłam, że autosugestia u człowieka może być aż tak silna... Szok.

Dobrze,że ten Duphaston bierzesz.
Ja też popieram tę decyzję.:tak::-)
Miłego wypoczynku życzę.

Teściowa wczoraj dostała silnych bóli nadbrzusza , dookoła praktycznie wszystko ją bolało.
Namówiłam ją na szpital.
Moja pierwsza diagnoza po objawach to trzustka.:wściekła/y::wściekła/y:
Lekarze też to potwierdzili ,że albo trzustka ,albo kamienie.
Wczoraj strasznie cierpiała,a te mendy w szpitalu nic przeciwbólowego nie podali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Prawie zemdlała z bólu to lekarz się zlitował.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak bym ich dorwała to....&&&&&
Mąż teraz do Niej pojechał i ma zadzwonić.

Autosugestia u człowieka jest bardzo silna,ale czasami też można się też zdziwić :tak::-):-)
Teraz już przynajmniej wiesz na pewno.:tak:

AS czytam twojego bloga Kubuś jest po prostu genialny jego pomysly są nie samowite a ten tekst w autobusie no szok
ale Wercia tez mila kilka takich akcji i zastanawiam sie zawsze w takim momencie czy plakac czy smiac sie czy uciekać i chowac sie

cześć
Karola wspaniałe wiadomości... życzę ci takiego szczęścia aż do 40 tc... i leż odpoczywaj; czopki które dostałaś czasami stosuję bo mam nawracające zapalenia grzybicze:-(... ale nie kojarzę czy można stosować w ciąży...
Moniag witaj wśród Aniołkowych Mam....

miłego i spokojnego dnia .....
a staraczki do pracy:-)

Dzien dobry kochane musze wam cos powiedziec to chyba te nasze gadki tak na mnie dzialaja mam piersi jak balony nie moge sie dotknac do nich wogóle tak bolą i jeszcze moj M mnie straszyl wczoraj w czasie baraszkowania ze mam tam bardzo goraco zupelnie jak w ciazy i zgłópiałam powiedzialam ze to przez was i jakby co to wy bedziecie bawic jesli zafasolkowałam;-).
Monag witaj w naszym gronie, znajdziesz tu zrozumienie, mozesz sie nam zawsze wyżalić, pierwsze miesiace po poronieniu sa najgorsze jestes rozchwiana hormony sie pogubiły i szaleją, musisz być silna i sie trzymac, napewno nastepna fasolka bedzie silniejsza.
Karola pisałas wczoraj ze poprzednia kruszynke straciłas po baraszkowaniu z mezem, ja tez dostałam skurczy po baraszkowaniu, myślisz ze to tez może miec wpływ na maluszki?Co ci lekarz powiedział?

She nie chcę cię nakręcać, bo przecież ty najlepiej znasz swój organizm, ale mi 3@ przylazł teraz już w 25dc, czyli co raz wcześniej, ale do czego zmierzam, mierzyłam wczoraj i przedwczoraj tempkę i faktycznie było tak jak dziewczyny pisały, przedwczoraj jeszcze wyższa, a wczoraj spadła o 0,5 stopnia a dziś @, więc albo przesunął ci się cykl albo jeszcze dzidzia się nie ujawniła :)

Karolka na reszcie zmieniasz tego gina!!

Karola ja brałam pimafucin niedawno tylko posiałam gdzieś opakowanie, mi te czopki dokuczały piekło mnie cos strasznie, jeśli nie masz na opakowaniu napisane ze w ciazy zabronione to wez ten czopek.To jest na bakterie o ile mi wiadomo.

Kasia dobra notuje jedna ciocia w grodzisku, cały zastep cioć bedzie;-).
Lece na poczte baby, to narazie sie wstrzymam z dentysta poczekam na @, czy bedzie, a jesli bedzie@ to potem dajcie mi kopa w tyłek żebym sie ruszyła wreszcie, na to badanie żoładka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry:)

kinguś - wczoraj w nocy jakoś umknął mi Twój post! Fajnie że urlop się udał:-) I Kinia też ładnie się z nami przywitała:-)

agnieszka0240 - to jak dzidzia teraz taki śpioszek, to ciekawe jaka będzie jak już się na świecie pojawi:-)

karolcia81 - mój K podobnie jak Twój. Ale to z troski o nas.

Agatko - to mam nadzieję że dzidzia bardzo Cie nie wymęczy w drodze!!!Mnie też bardzo kuły jajniki, szczególnie lewy!

just79 - witaj:-)

karola322 - bardzo się cieszę, że humorek Ci się poprawił!!:-) Leż, leż!!! A czopka weź, myślę że nie zaszkodzi na pewno!Pewnie, że nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka, ważne żeby było zdrowe:-):-)

Natalineczka555 - super, że się humorek poprawił!Od razu lepiej :-)Do usłyszenia!

She - tak jak mówi Kasia, nic straconego jeszcze..a autosugestia naprawdę może być silna...ja mam tak, że jak oglądam jakiś film, gdzie ktoś jest chory, albo odwiedzam kogoś w szpitalu, to zaraz mam wszystkie objawy tej choroby:-) Poważnie! O to już sukieneczka będzie w domu:-) Miłego weekendziku w domku nas jeziorem :-) Żeby Wam słoneczko mocno świeciło:-)

As 76 - heh.. ta nasza służba zdrowia. Aż strach się bać!!Oby teściowej szybko do domu, zdrowa wróciła!

Kasia0201 - super, że testy szybko wchodzą do główki:-) A powiedz jak Ci jazdy idą?:-)
No właśnie Lenka dawno nie pisała!

Dziewczynki ja tez dzisiaj popołudniu wyjeżdżam do niedzieli, więc też będę nadrabiać!!!

Miłego dzionka życzę!!

Do góry