reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kurcze, ja mam tylko jeden kombinezon na wyjscie ze szpitala( brązowy miś z uszkami - kiedys pokazywalam), a co potem??
Mialam od kolezanki dostac spiwor z naturalnej wełny do wózka, ale jakos jej sie nie spieszy ze zdejciem tego ze strychu, a wiecie jak to jest, juz by sie chciało miec w domu.

reklama
a ja osttanio bylam w rossmanie i tak zerkalam to tu tp tam :D i zauwazylam ze maja oni swoje pampersy pakowane po kilka szt. i tak se mysle ze kiedys tam jak dzidzia bedzie wieksza kupie i zobacze czy beda dobre bo z tego co pamietam ktoras mama mowila ze chwali se rossmanowskie pampersy :)
Ja juz na poczatku uzywalam pieluch rosmanowskich(bordowych, bo byly jeszcze inne, ale te bordowe ok) i nie bylo zadnych problemow. Uzywalam na zmiane z pampersami. Ale u mnie nie bylo rossmana wiec jak sie skonczyly to juz przeszlam na pampersy tymbradziej ze roznica w cenie byl minimalna w przeliczeniu na 1szt.

ja tez sie zastanawiam jak to z tymi kombinezonikami mam 2 i kurteczke i czadowe rozowe futerko...ale tu pogoda nie jest taka jak w Polsce i nie wiem jakiej grubosci tak naprawde powinny byc, bo znowu przegrzac tez nie dobrze....

Jako że siedzę w domu i nie mam zajęć, to czasami coś na internecie wypatrzę, i tak oto kupiłam kombinezonik na wyjście ze szpitala
w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej i jest straaasznie mięciutki i taki...delikatny ? :sorry2:Sama bym się w niego ubrała hehe.
A druga rzecz to łuk z zabawkami, jak się pacnie żółwia to gra 3 melodyjki(oczywiście już testowałam i go "pacłam" nie raz:cool2:[/ATTACH]

P się śmieje, że mała jeszcze się nie urodziła a już wszyscy koło niej skaczą i tylko prezenty przynoszą, więc lepiej nie myśleć co będzie później...;-)

Sliczneeee :-) i kombinezonik i luk z zabawkami

Czy któraś z Was miała lub ma karuzelę Fischer Price Rainforest ?
Nie znam się na tych karuzelach.
Chciałabym jakąś fajną i niedrogą.

Ta Rainforest trochę droga, czy jest warta tej ceny?

Ja widzialam na zywo i sa bardzo ladne...a moj maz stwierdzil ze on jakby byl dzieckiem to balby sie ruszajacych listeczkow :-D

Hehe no to jak ją tak reklamujesz -to mi nie pozostaje nic innego jak zlecić zadanie pod kryptonimem "karuzela" siostrze mojego męża :-)

Narzeka, że nic jej nie pozwalam narazie kupować, bo większość rzeczy mam-to proszę bardzo-niech kupi karuzelę z teściami :-)

No i problem z glowy! hehehe

ja temat karuzeli walkuje juz od 2 tygodni, wypatrzylam sobei na necie fisherprice z projektorem... i jak na zlosc w sklepach nie ma... a ja MUSZE MIEC PROJEKTOR :DDD babka uswiadomila moja mame ze fisher rezygnuje z polaczenia karuzela+projektor i bedzie wszystko osobno... na razie w sklepach brak... jak znalazlam to w cenie 240 zl...a na necie o wiele taniej... ale jakos boje sie zamowic na allegro...

ja mam karuzelke z projektorem ale nie sam projektor nie jest jakis wyjatkowy... myslalam ze ladniejszy efekt bedzie ale sama lampka mi sie podoba bo daje malutkie swiatelko ktore nie bedzie razilo a w nocy stawajac nie bedzie przeszkadzalo. :tak:

Przesliczna :-)taka delikatna ale ma to cos

dokładnie rodzinie też trzeba dać szanse ;-)przecież każdy chce coś kupić dziecku zwłaszcza jeżeli to pierwsze :-)

Ja dostaje bardzo duzo prezentow od rodziny, kazdy cos co chwile przynosi ;-)

ja na poczatku oczywiscie tez pampersy ale tak mnie wzielo i mysle ze bede probowala w pozniejszych czasach :) za rok ;)

a ja robilam porzadeczek i pralka wrze hehe no i cyknelam fotki na kombinezoniki jakie posiadam i nei wiem czy nie beda za duze i za male za cienkie i wogole eh...
?

Kasiu kolekcja pokazna i mysle ze napewno wystarczy na cala zime :-)

ja tez sie zastanawiam jak to z tymi kombinezonikami mam 2 i kurteczke i czadowe rozowe futerko...ale tu pogoda nie jest taka jak w Polsce i nie wiem jakiej grubosci tak naprawde powinny byc, bo znowu przegrzac tez nie dobrze....

No u nas to roznie bywa i mysle ze z tymi "cienszymi" moglybysmy spokojnie przetrwac chyba ze znowu spadnie snieg tak jak w zeszlym roku, ale to tylko tydzien maksymalnie :-)
Zreszta u nas jest na tyle fajnie ze chocbys zabraklo to szybko kupisz i w dobrej cenie wiec nie ma co sie stresowac :-)

ja tez sie napalilam na ta karuzele fisher price, ale zobacze jak bede stala z budzetem po przeprowadzce....w ogole oni maja super produkty dla dzieci...chcialo by sie miec wszystko.....:tak:

Dziś mój mąż w końcu odebrał paczkę od mamo-tato :-) Śliczna pościel, naprawdę mi się podoba :-) Tylko ten rożek taki duży mi się wydaje :-) ale zobaczymy jak to będzie funkcjonowało w praktyce :-)

piekny kombinezon i palak:-)palak jakiej firmy tiny love??i nowy czy uzywany??tez mysle nad takim:-)
Pałąk jest Tiny Love nowy(używanych takich nie widziałam jeszcze), szarpnęłam się a co, niech ma coś dziecko od życia...:cool2: Bardzo ładnie wygląda(żywe kolory i maskoteczki bardzo ładne), jest plastyczny, wygina się i łatwo go dostosować czy do wózka czy do kołyski. Testowała go chwilę córeczka znajomych i u niej zrobił furorę :blink:

Co do karuzelki to oglądałam na żywo tą Rainforest i jest bardzo fajna, ładnie wygląda, niestety pobawić mi się nią nie dali w sklepie :( Osobiście poluję na Tiny Love Symfonia w Ruchu Świat Natury, ale może uda mi się utrafić używaną w dobrym stanie bo nowa(215zł) trochę mnie przerasta...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry