wiolka_1982
Fanka BB :)
moniag ja Ci wysłałam prywatną wiadomość z namiarami na mnie:-) Ps. Ty lepiej już nic nie czytaj!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

prosze jaki z Ciebie majster złota rączka, jak będe miała cos do złożenia to zgłoszę sie do Ciebie... Ale fajnie że szafa już złożona:-) Kochanie żadne depresje po pół roku nie czekają żadnej z NAS. I w końcu przestańce wymyślać i same się dołować o jakiejś depresji półrocznej. KONIEC ZROZUMIANO
Będzie Gloriasek jak przyjdzie czas. Więc ja tez powinnam usiąść i i w depresje popaść bo u mnie 6 miesiąc od zabiegu a ciązy nie ma????? O nie 
Depresja może i bedzie ale napewno nie z tego powodu
BO mi i WAM sie uda

A tu proszę juz spacerki:-) Rewelacja..
Z pracy nikt sie nie odzywał, a zdrowie jak zawsze;-)
Chociaz u mnie pogoda wczoraj tez była ładna. Badanka w porządku to dobrze.

:-):-);-);-) Ale tak na poważnie czemu staranka odłożone jeżeli można wiedzieć???
Ale przyganiał kocioł garnkowi, o Tobie też nic nie widać żebyś pisała;-);-) Więc co u Ciebie???
Na złośc mamie i tacie;-)

W takim tempie i z takimi nerwami długo nie pociągniecie

super -trzymam kciuki za ekstra zabawę, dużo jedzenia i mocne trunki. A jeśli chodzi o badania to masz rację
a łóżeczko dla Twojego maleństwa na pewno będzie niepowtarzalne i jedyne na świecie
no masz rację -jak sie stanie z sąsiadm to się stanie

ważne kto wychowuje i kocha jak swoje:-):-):-):-) wymioty na dziewczynkę a ostre i piwo na chłopaka -to albo zniweieściały chłopiec albo chłopczyca;-)
kibicuję mocno i trzymam kciuki.
lepiej wiedzieć już i wiedzieć czy można się zapomnieć
czy niestety trzeba myśleć;-) Ilonka ja na 3 roku studiów miałam do zaliczenia 14 przedmiotów w 2 tygodnie bo jedna uczelnia w Koszalinie druga we Wrocławiu i nie wyrabiałam się. Zaliczyłam ale wyglądałam jak ćpunka:-) wszystko jedno czy chłopzyk czy dziewczynka:-) oby serduszko biło sto lat!!!!!!
roku i co? nic prawka nie mam dalej. Wierzę w to ze póki co nie mogę go mieć -ak mam zrobić komuś kuku to ja sobie poczekam na swój czas

a jeśli chodzi o kompa to gin mi zabronił
płodna ta kuzynka:-)
no to trzeba być dziwadłem żeby sie o 10 cm pomylić
jak sie czujesz? ciezko jest? jak nogi od noszenia malucha?
ja sama pamięam jak z mamą wojowałam. Konia masz? bosko:-) te stworzenia są cudowne -boskie po prostu i uspokajają wiec może przejdź sie do niego te 2 km i wycisz
pierdoły nie są tego warte
mi lekarz mówi ak żeby mnie uspokoić pewnie tej lasce za mną co zaszła 8 miesięcy po tragedii mówi ze dobrze bo organizm się uspokoił itp. A ja mu wierzę co by nie mówił:-) nawet jakby mi sie kazal pastą do butów smarować to bym tak robiła

Jestem i już czytam co u Was bo u mnie duuuużo:-)
Maluch nadgonił pięknie i już jest taki jak w 8 tc powinien być tzn dużyserduszko bije 150 uderzeń na minutę i jest to najpiękniejszy dźwięk jaki w życiu słyszałam. Mój gin jest cudowny i siedzieliśmy u niego godzinę choć na pacjentkę ma 20 min -kolejka za nami jak szok. L4 sam mi dał na 20 dni bo zwiększył dawkę duphastonuz powodu tych ból brzucha.

No normalnie powinnam się połozyc w trumnie i czekać na śmierć.![]()

Podziwiam, musisz być naprawdę silną kobietą.
Ja bym pewnie już miała zaawansowaną nerwicę 
a tak w ogóle to skończyłam swoją szafe i jestem zadowolona, dziś własnie skończyłam się do niej wprowadzać( jest mega duża i moge tam wleźć mimo swoich 180cm i prawie na skaknce skakać hihi) jeszcze tylko montaż halogenów i przez następny tydzień tylko leżę i czytam bb, chociaż znając siebie to zaraz znowu coś wymajsterkuję

A ja dzis byłam sama z mała na spacerku bo do tej pory to zawsze z M razem chodzilismy.No i nie było zle mała spała a ja buszowałam po sklepach.
Czesc Dziewczynki ;-) Pewnie juz mnie nie pamietacie...
hej królewny
wiadomości dobrych u mnie - brak:--
-
-
-(
wstyd złość rozgoryczenie niemoc-to moje emocje na dziś
wynik testu-3 błędy
nie mam siły
kolejny egzamin 15 września
przepraszam ale nie widzę monitora bo łzy mi zasłaniają postaram się jutro zajrzeć do Was
pozdrawiam kochane

Witajcie kochane.Jestemzla Jak nie wiem Bö dalej nie mam netu!!!!Teskni mi sie juz za wami...13x13 koperta dotarla do ciebie?Ja we wtorek mialam Gin i z dzidzia wszystko ok.Bardzo sie cieszeZycze wszystkim milego dnia i zmykam niedlugo do szkoly buzka
Pogłaskaj brzuszek od e-ciotki 

Najlepiej będzie jak się spytam dentystki co mam robić. Najwyżej jak nie będzie mogła mi wiercić, to sobie kamień usunę, bo dawno już tego nie robiłam 

czy może to przeszkadzać w ciąży?
Mam nadzieje, że będzie lepiejAha.Z teściową gorzej
nie dośc ,że woreczek i trzustka to teraz "coś" na nerce wykryli...![]()
Czekam na fotki ;-)a ja jeszcze nie śpię:-) Dziś sobie umyśliłam że chcę króliczka miniaturkę:-) I mój K powiedział, że mi jutro kupi:-) Zobaczymy!:-)
Usg mamy 10.09kinguś kiedy następna wizyta???

Super:-)Ja we wtorek mialam Gin i z dzidzia wszystko ok.Bardzo sie ciesze![]()
To bardzo przykre :-(i weszłam tutaj i na kwietniówki... druga strata na tamtym forum.:-(To przykre -tyle kobiet jest tam po poronieniu a te dla których była to pierwsza ciaża muszą przeżywać tą tragedię...
Kinguś a Ty już niedługo mamusia z pełnymi rękami roboty:-) 5 tygodni jak ten czas lecijak sie czujesz? ciezko jest? jak nogi od noszenia malucha?
Ja niestety nie znam sięCześć dziewczynki, zrobiłam TSH i wynik 1,51 (0,4-4,0) to chyba dobry![]()

ale zapytaj dentystę.