reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja w zeszlym roku dostalam od tesciowej taki sweter kopertowy(wiecie chyba o co chodzi), wiazany, i w nim bede chodzic, choc w inne tez wchodze. Teraz jak jest chlodniej to pod tuniki zkladam wlasnie bluzke bawelniana. Spodni dlugich mialam nie kupowac, ale te w lumpach trafilam i sie ciesze, i jeszcze tam zajrze, bo moze uda mi sie kupic jakies grubsze, moze jeansy. Nawet jakby byly uzywane za 20zl to i tak taniej niz w jakims ciazowym sklepie.

reklama
Ja z nabytków ciążowych to spodnie jedynie:) Zakochałam sie w jeans'ach z h&m i jeszcze jedne materiałowe, bo stwierdziłam, że jednak na zmianę trzeba mieć.. Bluzek bawełnianych masa w szafie, a że moda jest obecnie "ciążowa", to nie mam problemu:) Swetry powyciągam kopertowe.. Ciekawe jak z kurtkami bedzie.. Nie sprawdzałam jeszcze. Jak na razie góry noszę sprzed ciaży..
A co sądzicie o tej ciekawostce?

Załączniki

• tummytub.jpg
    tummytub.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 52
taa juz na początku ciąży żeśmy się prawie wszystkie tym szokowały tzn wanienką nie zdjęciem. :sorry:

ja dostałam dzis telefon od kolejnej koleżanki ze w tygodniu moge sie wybrac po ciuszki i sprzety które mi naszyklowała, wiec jak tylko dostane to od razu dam znac co nowego mi przybyło wiem tylko ze pozyczy mi to do kontroli oddechu i nianie a co do reszty to nie mam pojęcia.... ale bardzo sie ciesze bo znowu to duze odciązenie....:-)

podobno czekamy tu na zdjecie slicznej kolyski??? ja tez chce zobaczyc, uwielbiam kolyski :)

ja dalej ubranek mam malo, znajoma powiedziala,ze jak bedzie chlopak to moge liczyc na wszystko po jej blizniakach, ktore maja ze 3 mies
na razie dokupilam 6 reczniczkow z kapturkami i zestaw zaslon i poscieli do tzw moses basket, czyli koszyczka chyba po polsku.zestaw moze dosc przecietny,ale calosc za funta z ebaya i jeszcze przywiezli mi do domu, to wybrzydzac nie bede

A ja się muszę pochwalić, ze dostalam od teścia kase na wózek!!!! :-) także nie czekam dłużej tylko szukam odpowiedniego koloru na allegro :-D

reklama
Do góry