reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Czarodziejka i jak sobie radzisz z zatokami??mnie to czasami chwyta i wtedy sobie po prostu umieram, bo boję się coś wziąć... współczucia, wiem co to za ból, wracaj szybko do zdrowia!!

:-D
Tygrynka- byłam u lekarza i powiedziala ze jak mnie tak boli glowa ze az promieniuje na nos i zęby to jedyny przeciwbólowy jaki mogę brać to APAP...ja oczywiscie tez tak ostroznie do tego podchodze bo sie boje brac przeciwbolowych ale skonsultowalam to jeszcze z moją ginka i tez powiedziala ze mozna apap...moja siostra w ciązy tez brała i dzidzia jest zdrowa.
Więc wczoraj przed snem wzielam i cala nockę przespalam jak dziecko..dzis glowa juz git. Zrobilam sobie tez inhalacje z soli i sody i bardzo udroznilo mi nos. Takze jak coś to bierz Apap.

reklama
Kaasiorek a on tez publicznie przyjmuje?a gdzie robisz badania?
Losek a jak to jest chodzić do dwóch lekarzy?oboje wiedzą o sobie?zastanawiam się czy też nie zacząć...
Mój małż mówi "zawstydź je i chodź do trzech!" (hehe fan głupkowatego TurboDymoMana):-D

jasneeeeeee widzimy sie:tak: słuchaj ja codziennie siedze w domu od rana,bo Maciuś w pracy, wynajmuje pokój w domu z pięknym ogrodem i huśtawką więc mozna wypić herbatkę w miłej atmosferze:-) musimy się zgadać jestem na l4 więc mi pasuje każda godzina

jasneeeeeee widzimy sie:tak: słuchaj ja codziennie siedze w domu od rana,bo Maciuś w pracy, wynajmuje pokój w domu z pięknym ogrodem i huśtawką więc mozna wypić herbatkę w miłej atmosferze:-) musimy się zgadać jestem na l4 więc mi pasuje każda godzina

to się umawiamy na przyszły tydzień, bo ja w tym mgr (hehe ktoś w to uwierzył??:-p) i mój chodzi na 14, a w przyszły z jakiegoś ładnego rańca (czyt. ok 11:-D) robię Ci nalot...żebyś nie żałowała:-pale to umówimy się telefonicznie, by tu dziewczynkom nie zagracać :-D

to się umawiamy na przyszły tydzień, bo ja w tym mgr (hehe ktoś w to uwierzył??:-p) i mój chodzi na 14, a w przyszły z jakiegoś ładnego rańca (czyt. ok 11:-D) robię Ci nalot...żebyś nie żałowała:-pale to umówimy się telefonicznie, by tu dziewczynkom nie zagracać :-D

ok trzymam za słowo numer mam zapisany, a teraz uciekam bo jedziemy z Maćkiem do księdza;-) buziaki miłego wieczoru dziewuszkiiiiii;-)

ok trzymam za słowo numer mam zapisany, a teraz uciekam bo jedziemy z Maćkiem do księdza;-) buziaki miłego wieczoru dziewuszkiiiiii;-)

oo to powodzenia i miłej rozmowy z księdzem:-) moja koleżanka przed ślubem na spowiedzi została spytana o to... ile i jakie stosunki miała od czasu ostatniej spowiedzi:-D:-D:-D
tez zmykam, miłego wieczorku Lutóweczki :-)

Wow ! ale się rozpisałyście hehe ja padam na pysk... byłam dzisiaj w Rzeszowie po wpis do indeksu... podskoczyłam jeszcze do galerii z rodzinką i spowrotem do domu...a teraz leżę w łóżeczku i wypoczywam, bo o dziwo styrało mnie strasznie... chyba zaraz pójdę lulu:rofl2:

reklama
hehe Kaasiorek ta herbatka jest coraz bardziej realna :D sprawdziłam na Zumi i mieszkamy po dwóch stronach Warszawskiej hehe może z 10 min od siebie:-D to i na spacerki możemy razem chodzić:-D a jutro robię na obiad polędwicę w sosie kurkowym z kopytkami na którą próbuję zaprosić Losek, może wpadniesz:-D:-D

Losek, masz takie duże domiszcze???Jeśli tak to zazdroszczę!!My z T. wynajmujemy małe 32m2 mieszkanko, ale już szukamy czegoś większego i na właśność..ale pewnie skończy się na jakiś 10m więcej:-D Losek i chyba urosły Ci chyba włoski co?tak kojarzę od wcześniejszych fotek-super!bardzo kobieco:-)

To mojego brata, jest dosac duze to fakt ale tez wysokie i sprawia takie wrazenie.
Chetnie bym wpadla ale jutro mam gosci a pozniej jestem umowiona na przedluzanie RZES :-p:-p
Ale bardzo dziekuje za zaproszenie!
Moze innym razem skorzystam :-D

Co do wlosow to wszysyc mi mowi,ze mi urosly ja tam tego nie widze ale chyba to prawda. Mam bardzo mocne wlosy i paznokcie teraz , wrecz niezniszczalne.
Ale czytalam,ze od teraz wlosy juz w ogole nam nie beda wypadaly dopiero kilka tygodni po porodzie - wiec boje sie,ze wtedy mi pol wypadnie :-p:-p

Do góry