mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Jeszcze nie wybraliśmy bo dopiero w piątek mam usg połówkowe i poznamy z mężem płeć dziecka, już się nie mogę doczekaćmantezowa – a jakie imiona wybrałaś dla dzidziusia?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie wybraliśmy bo dopiero w piątek mam usg połówkowe i poznamy z mężem płeć dziecka, już się nie mogę doczekaćmantezowa – a jakie imiona wybrałaś dla dzidziusia?

Tak na nich czekam i dochodze do wniosku, że bez tych moich mężczyzn świat pusty i nudny. Plus taki, że odpoczęłam za wsze czasy
.
w tej chwili ważę już 76,300
Musze jednak przyznać, że po pierwszym dzieciątku schudłam w rekordowym tempie. Jako nastolatka nie miałam takiej figury jak po ciąży
Mam cichą nadzieje, że tym razem będzie podobnie
Czas pokaże:-) A tak z innej beczki..... równiez podziwiam za umiejętność połapania nas wszyskich na forum;-)

Nasza praca zostanie doceniona zimą :-)
Myślałam, że troszkę to Olisia zmęczy, ale delikatnie mówiąc się przeliczyłam i łobuz mały w najlepsze się bawi jeszcze 

I jak tu nie tyc
Dzidzia mnie jakos dzis wyjatkowo kopie, chyba dlatego ze nic nie robie:-)Zaraz sobie zrobimy seans filmowy i tak juz do konca dzisiejszego dnia. Milego wieczoru dla was:-)Witajcie przyszłe Mamusie
Już dłuższy czas czytam co u Was i postanowiłam do Was dołączyć
Mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie
Podobnie jak Wy też zostanę mamusią w styczniu 2010 roku!
Termin mamy na 8 stycznia...
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki,
pozdrawiam serdecznie
Emilia.
i do Was zajrzałam :-)

A teraz w ramach upiększeń po przeziębieniu i z powodu pracującego poniedziałku
umyłam głowę i szlag trafił suszarkę w połowie.

kurde kurde kurde

Sorki za te wszystkie cholery i inne ale jestem zła. 

Nieszczęścia niestety chodzą parami. Oby jak najmniej takich sytuacji ;-)tego życzę!!!
Kobieta zmienną jest- jeszcze Ci się może odmienic i nabierzesz ochoty ;-)