Aga79
Aktywna w BB
Agagsm i Sylwia wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin. Dużo zdrówka i samych szczęśliwych dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zmuszona bylam jechac do dermatologa bo dostalam swedzacej wysypki na brzuchu,piersiach i w pachwinach....Potem szybkie zakupy,troche sprzatanko,prace biurowe,obiado-kolacja...uff....rzeczywiscie mega len
Teraz leze wysmarowana jakims srodkiem na swedzenie,pije wapno musujace (bleee) i obzeram sie ciachem,ktore wczoraj upieklam....czyli relax;-)
Ostatnio koleżanka pielęgniarka mówiła mi, że datę porodu wyznacza się przez dodanie 140 dni do pierwszego dnia kiedy poczułyśmy ruchyZ tych obliczeń wychodzi mi 3 styczeń. Szkoda, że nie pamiętam dokładnie kiedy poczułam ruchy z Szymonkiem, bo bym sprawdziła
![]()
zakończony to on nie jesttylko jeden pokój kończymy póki mąż ma wolne to robimy bo potem całe dnie w pracy siedzi wiec wszystko będzie stało aż do kolejnego wolnego wiec staramy się wyrobić bardzo szybko choć z 1 pokojem ;-)
rok temu malowałam małej obrazi na ścianach i powiem szczerze że już więcej tego nie zrobię całe 2 dni się z tymi obrazkami uporać nie mogliśmypomalowane by było w 15 minut normalnie a tak 2 dni kombinowaliśmy
![]()
nie ma się co denerwować,jest to normalneKobietki jak u was wygląda sprawa z wydzieliną dolną-czy tez jest taka wodnita,normalnie jak woda?poszłam po małego do szkoły i na bieliznie plamai już mam stracha czy nie wody
nie jest to śluz na pewno
bede wdzięczna jak się wypowiecie jak to u was wygląda