aga221122
mama Jurandzika :))
pbg z tego co czytałam to około 10 miesiąca to się pojawia, ale tak naprawdę wiedzą to tylko nasze maluchy:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pbg z tego co czytałam to około 10 miesiąca to się pojawia, ale tak naprawdę wiedzą to tylko nasze maluchy:-):-):-)

Ostatnio pomimo, że miałam flaka to jeszcze jeździłam na nim przez chyba 1,5 tygodnia na spacerki 

W ciąży z wielkim brzuchem zawsze mnie olewali!!! Ekspedientki nawet jak widziały brzuch to i tak olewały. A dzisiaj NAGLE nie muszę stać w kolejce.
Teraz do sklepu tylko w chuście! Zwłaszcza w piątek jak jest gigantyczna kolejka! 

. Ja też do sklepu z chustą latam, a ostatnio nawet na uczelni byłam i wpisy od ręki dostałam 

.ardzesh chusta to super sprawa! gdybym ja częściej wychodziła z domu to napewno bym sobie taką sprawiła![]()
pbg ja nie wiem co te dzieci tak do tych kabli ciągnie :|
naprawdę muszę się wsiąść za siebie, ja Kalinie kładę na podłogę, co prawda siedzę z boku i czuwam zawsze, ale pozwalam jej robić co chce, grzebie mi torebce, zjada portfel i opakowania od cukierków, potem wali ładowarką od niańki w podłogę przez 10 minut (nie podłączona do prądu) i takie tam....

super zabawy ale u nas to samo 

U nas nie jest tak zle bo gdy gotuje to sadzam malego w krzeselku i wysypuje mu wszystkie zabawki przez caly ten czas sie smiejemy,wyglupiamy,rozmawiamy:-)i jakos czas leci Z porzadkami tez nie jest najgorzej,mlody uwielbia pelzac za odkurzaczem,a juz nie wspomne jaki zafascynowany jest mopem