reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja się przyznaje bez bicia, ze jeszcze nie znalazłam minuty zeby was poczytać i tak mi się ciężko do rozmowy włączyć. Sledzę tylko bieżące sprawy. Jakcoś ważnego się wydarzyło to napiszcie mi co bym z siebie jakiegoś cymbała niewiedzą nie uczyniła,:no:

reklama
A my juz po spacerku...no i ni udanych zakupkach,a raczej próbach zakupu.....ale to nic....

Poza tym Martusiu ciesze sie ogromnie,ze tak fajnie sie Wam poukładało.....to teraz tylko ja bede narzekała na popołudniówki juz mężowego???? i nocki zresztą tez,ale na nocki nie narzekam.... :-p
życzymy tez szybkiego powrotu do zdrówka.....

Bliźniaczku ja strasznie przezywam to ,ze musimy z nim mieszkac.... ja pojde do pracy to moze cosik wynajmiemy.....ale z drugiej striny juz mnie na sama mysl boli placenie komus ponad 1000zl za sam wynajem....

A poza tym to mam dzisiaj megaaaa nerw od samwgo rana.....chodze jak nakręcona złoscia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My już po spacerku:tak: Patrycja nie spała mi popołudniu, więc mam nadzieje, że ładnie zaśnie wieczorem:tak: Nadrobiłam cały dzień, idę ogarnąć ciut mieszkanko i kąpać mojego Bąbla, bo zbliża się pora:-)

ale ja akurat najbardziej nie lubię nocek :-p
Nio moj ma teraz nocki......ja tak wiesz....nie przepadama,el wole je juz od popoludniówek...bo wtedy cały dzien do dupci.....
Kanuś, a czemu Ty taka cięta jesteś na brata, bo ja nic nie wiem :eek::sorry::szok::zawstydzona/y:, gdzie on teraz był, że wraca do Was do domu ? :sorry:
Aj Edee stronek by mi zabrakło jakbym zaczeła Ci opisywac mase zajsc i tym podobnych......szkoda śłow....a obecnie on była od 26 maja w kanadzie u mojej mamy,ale postanowił,ze tam nie zostaje i planowo jutro wraca.....
Wiesz to mieszkanie jest mojej mamy.....no i poki co musimy mieszkac tutaj razem,bo nie stac nas na wynajem poki ja nie pracuje,a to samo dotyczy kredytu.....mam nadzieje,ze kiedys bedziemy spełniali warunki,aby go otrzymac..... marza mi sie swoje 4 kąty jak nic innego.....:zawstydzona/y::-(

A poza tym z dobrych wieści to
Mari ma 3 ząbeczka :tak::-):-):-):-) i tak dzielnie go przechodzi,ze szok...troszke tylko marudzi i ma rzadsza kupcie....ale to tyle....

normalnie pada nam grudniowe forum :-:)-:)-( kiedyś to aż strach było wyjść z domu na 3 godziny, bo ciężko było nadrobić, a teraz... :-(

reklama
Oj chyba nas czeka kolejny skok rozwojowy bo Jasiul smęci mi już 3 dzień. Dzis nie spał od 9 rano i usnął dopiero o 18:sorry: Na spacerze nie udało mi się go ubić ani poźniej w domu. Obudził się o 18:45 wykąpalismy go wcześniej, zjadł i znowu śpi. Szczerze to chyba do niego dołącze bo mężowy ma dziś wyjście wieczorne z kolegami i zostajemy sami w domu :-)

Do góry