nina2201
mama Oliviera
na moją chudzinkę to jeszcze krótkie rękawki z zeszłego roku były dobre
wyjęłam spodnie które kupiłam w zeszłym roku na teraz i są dobre na długośc ale w pasie duże
znowu pasek potrzebny jest, a z rozmiarami to tez różnie bywa kupiłam małemu kombinezon z cocodrillo spodnie 86 a kurtka 80 gdzie już dawno tego rozmiaru nie nosi w 86 to sie topił po prostu.
ważyłam go dzisiaj bez pampersa w koszulce tylko ma 11 kg

normalnie jestem szczęśliwa!

jagna współczuję wizyty w szpitalu, moja siostra z małą od soboty na oddziale, mała ma anginę ale jak pojechały na dyzur to jakaś mądra lekarka nie chciała zapisać zastrzyków( moja siostrzenica nie toleruje antybiotyku w zawiesienie) dostały antybiotyk w zawiesinie oczywiście w domu wszystko zwymiotowała temperatura skoczyła do 40 stopni i wróciły do szpitala a ta sama lekarka powiedziała że w takim razie na oddziale zostaną no i dopiero w czwartek maja wyjść tragedia normalnie

ważyłam go dzisiaj bez pampersa w koszulce tylko ma 11 kg

jagna współczuję wizyty w szpitalu, moja siostra z małą od soboty na oddziale, mała ma anginę ale jak pojechały na dyzur to jakaś mądra lekarka nie chciała zapisać zastrzyków( moja siostrzenica nie toleruje antybiotyku w zawiesienie) dostały antybiotyk w zawiesinie oczywiście w domu wszystko zwymiotowała temperatura skoczyła do 40 stopni i wróciły do szpitala a ta sama lekarka powiedziała że w takim razie na oddziale zostaną no i dopiero w czwartek maja wyjść tragedia normalnie
Ostatnia edycja: