reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziwny suwaczek ;-) a 24 - dzidzia donoszona, będzie już skorpionem, no i sobota, to korków nie będzie, a to ważne, bo do szpitala mam 22 km alei Jerozolimskich ....... odstawię nospę, magnez, umyję okna, pójdę na zakupy, sama je przyniosę na 3 piętro i pójdę na energiczny spacer, sama zniosę torbę szpitalną do samochodu i szybki seks. :tak: powinno wystarczyć:cool2:
hehe dobre dobre...ja tez planuje urodzic w nocy bo korkow nie ma hehe:-)sposoby Twoje zaczne wcielac w zycie tez po 20pazdziernika:-)
Iza ja przez Twoje posty to chyba zaraz zaczne rodzić:-D:-D:-Dnie mogę ze smiechu , bijesz na głowe wszystkich:-D:-D:-Djest niemożliwa

zgadzam sie hehe:-)

reklama
dziwny suwaczek ;-) a 24 - dzidzia donoszona, będzie już skorpionem, no i sobota, to korków nie będzie, a to ważne, bo do szpitala mam 22 km alei Jerozolimskich ....... odstawię nospę, magnez, umyję okna, pójdę na zakupy, sama je przyniosę na 3 piętro i pójdę na energiczny spacer, sama zniosę torbę szpitalną do samochodu i szybki seks. :tak: powinno wystarczyć:cool2:
ooooooo:):):) też mam taki plan ale czy coś z tego wyjdzie...ja zakupy naszę codziennie:(:( na spacery energiczne też ale to tylko z racji tego że ja nigdy się nie mogę wyrobić, a co do seksu to nie wiem jak :):):) za duży mam brzuch:-):-)ale chociaż może rozwarcie będę miała bo córkę rodziłam z takim na 3 cm

Jakie szczeście, że nie jestem sama w swych pragnieniach powrotu do 'starych' ubran... Juz sie nie moge doczekac, tylko ze niestety bede musiała pare kg zrzucic.

A propos ubran, to juz nie chciałam nic kupowac. Śmigam w dresach i adidasach, a tu sie okazuje, że za dwa tyg mamy rodzinny obiad w restauracji (18-tka siostrzeńca) no i w spodniach dresowych przeciez nie pojde. Mierzyłam jeansy w h&m, ale na tyle kupowac ciuch za 180zł to przegiecie. W używanej odziezy tez szukalam ale ciezko... Cop robic???
a może jakaś bawełniana sukienka? Żeby się rozciągała, a moze później jeszcze się przyda? Poszukaj na allegro albo w ciuchlandach, bo na jeden raz to nie warto tyle kasy wydawać.

tez mam taki plan ale obawiam się, ze to moze być za mało. Potrzebuję bardziej radykalnych środków! Tylko nic nie przychodzi mi do głowy. A od przyszłego tygodnia chyba zacznę pić herbatkę z malin.

reklama
Do góry