martalis
mama 24 h
powiedzcie mi czy po obiadku przystawiacie jeszcze do piersi? tak wyczytalam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jesli chodz o pomarancze to moj Natanek wrecz za nimi przepada. Kiedys jadlam pomarancze i trzymalam go na rekach ...tak sie wsciekal ze ja jem a on nie ze dalam mu posmakowac. I tam sposobem zawsze mu dam kawaleczek jak jem a mlody jest w okolicy ;-)
Jola466 jak ty robisz jedzonko dla coreczek? Poki jestem na maciezynskim i mam czas to wolalabym robic wlasnorecznie obiadki dla synka ale nie wiem jak, jaki sprzet jest najlepszy by to zmiksowac... Prosze o rade.

Jolu aż mi oczy z orbit wychodzą jak to czytam!!! Ty to masz zacięcie i pomysłowość i talent do tego kobieto!!!

Wszystko wiesz!!!!

Przy Tobie to wyrodna matka za mnie. 
;-)
Czytam i jak zabieram się do pisania to tracę wątek. Nie wiem czym to spowodowane 
:-)

Bo akurat gotować uwielbiam, a takie gotowanie dla dzieci nie może być jakąś filozofią w porównaniu z daniami dla dorosłych ... tylko pełno bajerów do mycia typu blendery, miski, słoiczki, garnuszki itd (wiem wiem, leń ze mnie
)A czy ty Jagódce podawałaś to normalnie łyżeczką wieczorem? Bo ja się boję takiego karmienia wieczornego. Wolę dać butlę i Młoda na ogół przy niej już usypia.kaszka w butki jest sporym problemem - ale przysmak na dobranoc z HIPPa - kaszka ryżowa na mleku z jabłkiem i gruszką - REWELACJA. Dzisiaj spróbuje jej sama coś podobnego zrobić:-)