martalis
mama 24 h
powiedzcie mi czy po obiadku   przystawiacie jeszcze do piersi? tak wyczytalam.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jesli chodz o pomarancze to moj Natanek wrecz za nimi przepada. Kiedys jadlam pomarancze i trzymalam go na rekach ...tak sie wsciekal ze ja jem a on nie ze dalam mu posmakowac. I tam sposobem zawsze mu dam kawaleczek jak jem a mlody jest w okolicy ;-)
Jola466 jak ty robisz jedzonko dla coreczek? Poki jestem na maciezynskim i mam czas to wolalabym robic wlasnorecznie obiadki dla synka ale nie wiem jak, jaki sprzet jest najlepszy by to zmiksowac... Prosze o rade.

Jolu aż mi oczy z orbit wychodzą jak to czytam!!! Ty to masz zacięcie i pomysłowość i talent do tego kobieto!!!
Jolu aż mi oczy z orbit wychodzą jak to czytam!!! Ty to masz zacięcie i pomysłowość i talent do tego kobieto!!!

Wszystko wiesz!!!!
 Wszystko wiesz!!!!

Przy Tobie to wyrodna matka za mnie.
 Przy Tobie to wyrodna matka za mnie. 
 ;-)
;-)
 Czytam i jak zabieram się do pisania to tracę wątek. Nie wiem czym to spowodowane
 Czytam i jak zabieram się do pisania to tracę wątek. Nie wiem czym to spowodowane 
 :-)
:-)

Bo akurat gotować uwielbiam, a takie gotowanie dla dzieci nie może być jakąś filozofią w porównaniu z daniami dla dorosłych ... tylko pełno bajerów do mycia typu blendery, miski, słoiczki, garnuszki itd (wiem wiem, leń ze mnie
 Bo akurat gotować uwielbiam, a takie gotowanie dla dzieci nie może być jakąś filozofią w porównaniu z daniami dla dorosłych ... tylko pełno bajerów do mycia typu blendery, miski, słoiczki, garnuszki itd (wiem wiem, leń ze mnie  )
)A czy ty Jagódce podawałaś to normalnie łyżeczką wieczorem? Bo ja się boję takiego karmienia wieczornego. Wolę dać butlę i Młoda na ogół przy niej już usypia.kaszka w butki jest sporym problemem - ale przysmak na dobranoc z HIPPa - kaszka ryżowa na mleku z jabłkiem i gruszką - REWELACJA. Dzisiaj spróbuje jej sama coś podobnego zrobić:-)