Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jolu
Dzięki Co dobra kobieto
A jak mało tej wody dajesz na 1 płaską łyżkę? Chyba jakoś bardzo mało, nie? Bo trzeba to jeszcze dodać do jedzonka, to by strasznie dużo wyszło, co?
Kurcze, ale będę miała mycia ....Bo akurat gotować uwielbiam, a takie gotowanie dla dzieci nie może być jakąś filozofią w porównaniu z daniami dla dorosłych ... tylko pełno bajerów do mycia typu blendery, miski, słoiczki, garnuszki itd (wiem wiem, leń ze mnie
)
A jeszcze powiedz mi jolu w czym mrozisz te male porcyjki dla dziewczynek? Bo napisałaś że na 2 tygodnie porcji po 150 ml zrobiłaś. Wkładasz to do słoiczków/pojemniczków? I jak potem to rozmrażasz? W podgrzewaczu/mikrofali?

Za tydzień kończymy 5-ty mieiąc i wprowadzamy nowe produkty do naszego menu. Jakie kaszki i jakie firmy polecacie? Czy jest wogóle jakaś różnica między nimi? Jaka jest różnica między kaszką a kleikiem? Jak wchodzę do sklepu to nie wiem co wybrać. Macie już pewnie jakieś doświadczenia.
Wiem też, że do zupki można dodawac mięsko i rybę. Jeśli chodzi o mięso, to słyszałam o króliku i indyku, a co z drobiem i wołowiną? I jaką rybkę dodawać?
Trochę tych pytań się zebrało, ale cóż, kto pyta nie błądzi... :-)

no nie dziwie się że taka kucharka z ciebie jest 
:-):-) już sobie robie notatki na kartkach bym potem na gwałt nie musiała szukać na stronach 
tyle tylko że warzywka w nich są bardzo rozbudowane, i myslę że na początek one się chyba nie nadają (bo wiele warzywek tam jest, jeśli go cos uczuli to nie będe wiedziała które warzyw), no ale jak już wprowadze wszystkie rodzaje warzyw to jak najbardziej będę je kupować 
a jak nie to przy okazji jak do miasta wyrusze.
nie widziałam żadnego słoiczka co by była sama marchew, czy też dania złożone z 2 czy 3 składników (zaznaczam że są tutaj produkty z Hipp ale chyba tylko Polki je kupują
) bo Irlandki to kupują tylko Heinz i to Cow&Gate i te z Bootsa jeszcze. ciekawe czy inne narodowości też się tak "trzęsą" nad wprowadzaniem nowych warzyw itp
czy tylko my takie typowe MAtki Polki 
może naiwnie myślałam że jak przejde na butelkę to nie będzie juniora wysypywać 

zawsze czekam aż mi się zlew napełni brudami i dopiero wtedy zakładam rękawiczki i zmywam 

:-)Pewnie można, ale ja się ne znam. Ja bym w takich mroziła. Ale kiedys gdzieś czytalam, że dziewczyny mrożą w takich pojemniczkach na mocz kupionych w aptece. Są sterylnie czyste i są nie duże, no i nie drogie! Ale wyaje mi się, że te słoiczki po spożytych obiadkach też mogą być. Ja na razie specjalnie nie gotowalam, tylko korzystałam z gotowych słoiczków, bo nie jestem u siebie i jakoś tak nie do końca u siebie się czuję, więc nie chcę sę za bardzo "panoszyć".już zbieram słoiczki po deserkach i zupkach i w nich będę zamrażać jedzonko.... chyba można w takich szklanych co? czy tylko plastikowe się nadają?