a czy widziałyście kiedykolwiek program "chłopaki z taśmy" na tv4?
Chodzi mi o te laski tam... PORACHAAAAAa
(teraz idzie ten program)
masakra mamy z mężem zawsze niezłą zabawę z tych kolesi

wiecie co?? wzięłam się za pisanie mgr

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czy widziałyście kiedykolwiek program "chłopaki z taśmy" na tv4?
Chodzi mi o te laski tam... PORACHAAAAAa
(teraz idzie ten program)
wiecie co?? wzięłam się za pisanie mgr(tylko pytanie co ja tu robię i skąd wiem, że na tvn kończy się Na Wspólnej
)
ja mam swoją napisaną ale moja Pani Promotorka nie ma czasu jej obejrzeć.... czizasssssa polewkę to ja mam z tych lasek głupich
nooo laski to sa tam pierwsza klasa, takie niunie normalnie sama bym się z jedna z nich umówiła, one są piękne, madre, po prostu idealne
to może ja Ci obejrzę Twoją a Ty napiszesz moją??na jaki temat pisałaś?co studiowałaś w ogóle??ja jestem nadal wykończona po licencjacie, który miał 214 stron z czego 114 to był tekst pisany moimi biednymi łapkami ze o bniednym mózgu nie wspomnę!!
ty tygrynko wredna??????? no co ty nie wierzę;-) chociaż te twoje oczka mogą zwieść ihihihhi
błagam cie zameczyłby cię na śmierć massakra przegnałabym dziada kazała się wytarzac w błocie spocić i wrócić....
wiecie co?? wzięłam się za pisanie mgr(tylko pytanie co ja tu robię i skąd wiem, że na tvn kończy się Na Wspólnej
)
ja mam swoją napisaną ale moja Pani Promotorka nie ma czasu jej obejrzeć.... czizasssssa polewkę to ja mam z tych lasek głupich