reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Tylko gryka chłonie mokre więc dobrze jest położyć gryką do spodu.
My mamy po Łukaszku kokos-pianka-kokos i trzeba go było przekładać bo się wygniatał. A dla Pawła mieliśmy nazwyklejszy piankowy i był super.

reklama
My też kupujemy takie 120 x 60. No, chyba że się z Tatą zamienię na pokoje, na co mnie usilnie namawia. Wtedy byłoby dla nas mnóstwo miejsca, tylko ja jakoś nie mogę się przestawić. Może kiedyś. Ale chyba teściowa juz przyjęła do wiadomości, ze do niej się nie wprowadzę, bo dzisiaj dzwoni i mówi do mnie, że kupiła pare rzeczy dla Dzidziolka, między innymi kocyk. Różowy. I mówi "A wiesz juz co będzie? Bo jak nie trafię w dziewczynkę to chociaż do ścian Wam bedzie pasował" :D Ja tam nie wiem. A ściany zrobiłam fioletowe jaśniutkie, nie wiem czemu sie niektórzy upierają, że to rożowe :D

I ładny taki kolor prawda? Ja całe zycie miałam na zielono i uznałam wreszcie, ze czas na zmiany. Jeszcze się chyba tak do końca ie przyzwyczaiłam do tego nowego pokoju :D

mam pierwszy zakup, hahaha, żółcitukie skarpeteczki :-p wiem, że to nic w porównaniu z Waszymi sprawunkami, ale ja i tak się cieszę ;-)

a lóżeczko będziemy mieć zwykłe drewniane :-)

Mag ja rowniez mam sciany w pokoju jasno-fioletowe.. takie lilowe :-D

ja w jednym też! :-D Troszkę jaśniejsze niż płotek w suwaczku Mag :tak:
W ogóle mamy kolorowo w domu. Tylko sufity i kuchnia biała ale w niej niewiele ścian widać. A tak chłopcy mają niebieskie ścianki, my żółte, przedpokój jest zielony a łazienka pomarańczowa :-D No i duży pokuj liliowy.

A mnie raczej nie czekają zakupy :p wszystko mam, chyba, że będzie dziewczynka to parę ciuszków się dokupi :) po za tym musimy kupić tylko leżaczek, mieliśmy pożyczony i oddaliśmy, po za tym troszkę kosmetycznych rzeczy, ale to na koniec.

Myślę, że to będzie taki.
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 0-18 KG +GRATIS (770746792) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczny leżaczek!
u mnie z zakupami tak samo...

Hej mamuśki :-) mam pytanko odnośnie ubranek jakie kupujecie dla swoich dzieciuszków, jaki rozmiar kupujecie dla maleństwa 56 czy 62? Bo ja troche zgupiałam nakupywałam już full rzeczy na 62 bo 56 jakies takie malutkie mi się wydają :-)

reklama
Do góry