reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
no to juz mam metlik w glowie 

mag349
My też kupujemy takie 120 x 60. No, chyba że się z Tatą zamienię na pokoje, na co mnie usilnie namawia. Wtedy byłoby dla nas mnóstwo miejsca, tylko ja jakoś nie mogę się przestawić. Może kiedyś. Ale chyba teściowa juz przyjęła do wiadomości, ze do niej się nie wprowadzę, bo dzisiaj dzwoni i mówi do mnie, że kupiła pare rzeczy dla Dzidziolka, między innymi kocyk. Różowy. I mówi "A wiesz juz co będzie? Bo jak nie trafię w dziewczynkę to chociaż do ścian Wam bedzie pasował"
Ja tam nie wiem. A ściany zrobiłam fioletowe jaśniutkie, nie wiem czemu sie niektórzy upierają, że to rożowe 
moniSkaBe
Mag ja rowniez mam sciany w pokoju jasno-fioletowe.. takie lilowe 

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
A mnie raczej nie czekają zakupy
wszystko mam, chyba, że będzie dziewczynka to parę ciuszków się dokupi
po za tym musimy kupić tylko leżaczek, mieliśmy pożyczony i oddaliśmy, po za tym troszkę kosmetycznych rzeczy, ale to na koniec.
Myślę, że to będzie taki.
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 0-18 KG +GRATIS (770746792) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 0-18 KG +GRATIS (770746792) - Aukcje internetowe Allegro
AsiaKC
Just mama
Mag ja rowniez mam sciany w pokoju jasno-fioletowe.. takie lilowe![]()
ja w jednym też!
Troszkę jaśniejsze niż płotek w suwaczku Mag 
W ogóle mamy kolorowo w domu. Tylko sufity i kuchnia biała ale w niej niewiele ścian widać. A tak chłopcy mają niebieskie ścianki, my żółte, przedpokój jest zielony a łazienka pomarańczowa
No i duży pokuj liliowy.A mnie raczej nie czekają zakupywszystko mam, chyba, że będzie dziewczynka to parę ciuszków się dokupi
po za tym musimy kupić tylko leżaczek, mieliśmy pożyczony i oddaliśmy, po za tym troszkę kosmetycznych rzeczy, ale to na koniec.
Śliczny leżaczek!
u mnie z zakupami tak samo...
Moni27
Monika
Hej mamuśki :-) mam pytanko odnośnie ubranek jakie kupujecie dla swoich dzieciuszków, jaki rozmiar kupujecie dla maleństwa 56 czy 62? Bo ja troche zgupiałam nakupywałam już full rzeczy na 62 bo 56 jakies takie malutkie mi się wydają :-)
reklama