reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
dobrze natalunia ze zmienilas lekarza przynajmniej spokojna jestes i dostalas jakies leki na opuchlizne jak mowisz a nie jabłka :) a lekarz nic nie mowil jak widzial cie w poczekalni do innego lekarza? :) albo ta baba ze do niej poszlas? :)

a ja sie przerazilam rozmawialam z kolezanka i jej córka miala 33 cm jak sie urodzila i siostry syn tez :szok: a u mnie tydzien temu 34 było to ciekawe ile bedzie miało przy porodzie... chyba nie obejdzie sie bez nacinania :szok::szok::szok:

Ta doktor, do której teraz chodzę przyjmuje popołudniu, więc nie ma ani tych pielęgniarek ani tamtego doktora. Moja nowa pani doktor opiekuje się tak jak powinna. I żałuję, że posłuchałam męża i nie poszłam do niej wcześniej. A jak nawet, to niech sobie gadają! Najważniejsze jest zdrowe małej.

Kasiiula, rozmawiałam z dziewczynami w szkole rodzenia, z tymi które rodziły. Mówiły, że nacięcie krocza nie jest straszne. Goi się normalnie, i zależy od Twojego nastawienia. niektóre czuły dyskomfort przez jakiś tydzien, a niektóre w ogóle. Zależy od kobiety. Ale lepiej żeby nacięły niż żeby pękło... To powie każdy lekarz...

reklama
Kasiiula, rozmawiałam z dziewczynami w szkole rodzenia, z tymi które rodziły. Mówiły, że nacięcie krocza nie jest straszne. Goi się normalnie, i zależy od Twojego nastawienia. niektóre czuły dyskomfort przez jakiś tydzien, a niektóre w ogóle. Zależy od kobiety. Ale lepiej żeby nacięły niż żeby pękło... To powie każdy lekarz...

moj lekarz tak nie mówi :no:a blizna po nacięciu boli mnie do teraz a to już dwa lata :-(
może dlatego jestem taka zdeterminowana jeżeli chodzi o uniknięcie tego cięcia

Do góry