reklama
R
rouż
Gość
Mocno trzymamy kciuki aby maluszek byl zdrowiutenki!!!wczoraj przyslali mi wyniki ze szpitala - NIE MAM CUKRZYCY, a za chwilke jade na USG, wiec prosze o kciukanie za maluszka

Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Powodzenia!!!!
martolinka
Mama i nie tylko :-)
wczoraj przyslali mi wyniki ze szpitala - NIE MAM CUKRZYCY, a za chwilke jade na USG, wiec prosze o kciukanie za maluszka
Trzymamy kciuki . meldować się prosze grzecznie po wizycie

Thea uważaj na siebie ...

katrenki
Fanka BB :)
Kciukam!!!!

W Poznaniu, jak jest inwazja rodzących, to rodzą nawet na wózkach na korytarzachtak w razie czego i ja czekam na korytarzu, a co!!! nie zabronią mi)))
dobrze natalunia ze zmienilas lekarza przynajmniej spokojna jestes i dostalas jakies leki na opuchlizne jak mowisz a nie jabłkaa lekarz nic nie mowil jak widzial cie w poczekalni do innego lekarza?
albo ta baba ze do niej poszlas?
![]()
a ja sie przerazilam rozmawialam z kolezanka i jej córka miala 33 cm jak sie urodzila i siostry syn teza u mnie tydzien temu 34 było to ciekawe ile bedzie miało przy porodzie... chyba nie obejdzie sie bez nacinania
![]()
Ta doktor, do której teraz chodzę przyjmuje popołudniu, więc nie ma ani tych pielęgniarek ani tamtego doktora. Moja nowa pani doktor opiekuje się tak jak powinna. I żałuję, że posłuchałam męża i nie poszłam do niej wcześniej. A jak nawet, to niech sobie gadają! Najważniejsze jest zdrowe małej.
Kasiiula, rozmawiałam z dziewczynami w szkole rodzenia, z tymi które rodziły. Mówiły, że nacięcie krocza nie jest straszne. Goi się normalnie, i zależy od Twojego nastawienia. niektóre czuły dyskomfort przez jakiś tydzien, a niektóre w ogóle. Zależy od kobiety. Ale lepiej żeby nacięły niż żeby pękło... To powie każdy lekarz...
tak w razie czego i ja czekam na korytarzu, a co!!! nie zabronią mi)))
a ty w którym szpitalu chcesz rodzić?
apropo Madalińskiego u mnie w rodzinie są złe sytuacje związane z ich porodówką więc tam się nie wybieram
no wlasnie na madalinskiego chce rodzic

mamulica
Fanka BB :)
Anadri, kurde wracaj i pisz co i jak!!!!!
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Kasiiula, rozmawiałam z dziewczynami w szkole rodzenia, z tymi które rodziły. Mówiły, że nacięcie krocza nie jest straszne. Goi się normalnie, i zależy od Twojego nastawienia. niektóre czuły dyskomfort przez jakiś tydzien, a niektóre w ogóle. Zależy od kobiety. Ale lepiej żeby nacięły niż żeby pękło... To powie każdy lekarz...
moj lekarz tak nie mówi

może dlatego jestem taka zdeterminowana jeżeli chodzi o uniknięcie tego cięcia