reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Patrycja nie przejmuj się burakami!!! nie ma sensu, najważniejsze,żebyś dbała o siebie i synusia :-)
Sówko trzymam kciuki by Sóweczka pokazała co ściska między nóżkami ;-)
Gosia życzę pomyślnego załatwienia sprawy, mam nadzieję,że Ci się uda :-)
Pandorka radosnego i ciepłego dzionka :-):-)

wiecie cooooo a ja mam mysz w domu i ona wogóle nie ma zamiaru się wyprowadzić :cool: założone pułapki itd,,,, ja siedzę cicho a onaa teraz nie ma zamiaru wyjść z ukrycia :eek:help,,,,,,,,,

reklama
jest dużo bezpłatnych kursów z urzędu pracy, tylko musiałabym być bezrobotna więc klops, ale poszukam tak zwyczajnie na pewno coś takiego jest więc czemu nie spróbować, a może akurat coś wykiełkuje z tego:sorry: potem Rechotkowi odpale część dochodów za pomysł;-):-)

kochana sama myślę co tu odwalić może własny salon kosmetyczny????
musiałabym tylko zrobic kurs makijażu i henny a rzeczy pazurkowe mam w małym palcu tylko bym musiała poćwiczyć,.....

Patrycja nie przejmuj się burakami!!! nie ma sensu, najważniejsze,żebyś dbała o siebie i synusia :-)
Sówko trzymam kciuki by Sóweczka pokazała co ściska między nóżkami ;-)
Gosia życzę pomyślnego załatwienia sprawy, mam nadzieję,że Ci się uda :-)
Pandorka radosnego i ciepłego dzionka :-):-)

wiecie cooooo a ja mam mysz w domu i ona wogóle nie ma zamiaru się wyprowadzić :cool: założone pułapki itd,,,, ja siedzę cicho a onaa teraz nie ma zamiaru wyjść z ukrycia :eek:help,,,,,,,,,
Śmierć gryzoniowi!!!!:sorry:spokojnie siedź, w końcu ruszy swoje małe dupsko po żarcie, a wtedy jek koniec jest bliski!;-)
kochana sama myślę co tu odwalić może własny salon kosmetyczny????
musiałabym tylko zrobic kurs makijażu i henny a rzeczy pazurkowe mam w małym palcu tylko bym musiała poćwiczyć,.....
Też super pomysł, chodź u mnie to odpada, u mnie na osiedlu jest 6:eek: więc spalone...:sorry:Ale jak masz chęci i Cię chodź trochę to kręci to może warto zaryzykować;-):-) Wiem, że właśnie z urzędu pracy jest masa darmowych kursów dofinansowanych z unii popytaj u siebie, to byś zrobiła kurs całkiem za darmo, ja jutro zapuszczę żurawia tu u siebie co tam mają w tych kursach;-):-)

Widzę ze sie tu rozwija prywatna inicjatywa :). Od zawsze marzę o własnym biznesie, nei wyobrażam sobie ze pracuje do 60 a potem przechodze na emeryturę. Taka mysl mnie dobija. marzymy od dłuższego czasu o własnej knajpie w prawidziwie rockowym stylu, ale na to trzeba mnieć kupę kasy, a drugie tyle na łapówki. Ale kiedys to zrobię!! :) Także warto walczyć o swoje.

reklama
Widzę ze sie tu rozwija prywatna inicjatywa :). Od zawsze marzę o własnym biznesie, nei wyobrażam sobie ze pracuje do 60 a potem przechodze na emeryturę. Taka mysl mnie dobija. marzymy od dłuższego czasu o własnej knajpie w prawidziwie rockowym stylu, ale na to trzeba mnieć kupę kasy, a drugie tyle na łapówki. Ale kiedys to zrobię!! :) Także warto walczyć o swoje.
Świetny plan Pysiu :)
Mi się marzy taka knajpka na plaży w stylu lat 60-70 ehhhh ale przez całe życie na taką nie zarobię a nawet jak zarobie to za bardzo opłacalne zapewne by nie było :-p

Ostatnia edycja:
Do góry