reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

A ja jednak się denerwuję i przełożyłam swoją wizytę u gina z czwartku na dzisiaj.
Idę na 18 00-zobaczymy co tam u Malwiny słychac i czy czasem nie stoi na głowie, a coś się boję, że stoi
icon_smile.gif

Jestem strasznie ciekawa czy wyznaczymy termin CC.
Siedzę jak na szpilkach....
Jak nie będę nic pisac tzn , że mam depresję związana z porodem SN
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif

reklama
coś widzę dziewczyny że się sypiecie :)) ze mną też nie jest najlepiej bo od wczoraj rana mam skurcze tylko że nie regularne, a teraz byłam w toalecie i na papierze widziałam jakąś galaretkę, ale malutko. Jutro mam wizytę ciekawe co lekarz powie.

pasingby Ty to masz przeżycia i jak tu się nie stresować ?? Z jednej strony dobrze że nie namęczysz się ale z drugiej strony to tak nagle :))

A ja jednak się denerwuję i przełożyłam swoją wizytę u gina z czwartku na dzisiaj.
Idę na 18 00-zobaczymy co tam u Malwiny słychac i czy czasem nie stoi na głowie, a coś się boję, że stoi
icon_smile.gif

icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif

OLI, to chociaz napisz ze masz depresje i sie nie odzywasz bo ci Malwina wyciela numer :)

Ale wiesz co, na tym etapie to raczej malo mozliwe :)

Niunias - dokładnie tym się zestresowałam - że to tak nagle, bo nie byo żadnych oznak - nawet na KTG

icon_smile.gif

icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif

Ola daj znac po wizycie..chodz tez mi sie wydaje ze male szanse sa aby Malwina Ci wywinela numer na porod naturalny:-)

ola Ty się tak boisz że ci córeczka zmieniła pozycje, jak ja. Tylko że ja się boje że mi się dzidzia przekręciła i będę miała cc, bo czuje teraz z całkiem innej strony i inaczej niż do tej pory.
Mój M mnie ciągle uspokaja że dzidzia ma tam już tak mało miejsca że raczej nie możliwe żeby cała się przekręciła.

Moje dziecię nie chce wyjść sn! nadal jest nie odwrócona, więc w poniedziałek kładę się do szpitala. około środy-czwartku będę miała cc. wskazaniem do cc jest też moje ciśnienie, bo, mimo leków, jest dość wysokie (140/80 czasem 140/90) , no i najprawdopodobniej waga dzieckaa, bo moja kluseczka UWAGA UWAGA waży około 4 kg! oczywiście +- 500 gram, nadal jest dziewczynką ;) wszystkie parametry odpowiadają 38 tc :) jest zdrowa, a to najważniejsze!
także już wiem na czym mniej więcej stoję i powiem Wam, że cieszę się i się boję :)

icon_smile.gif

icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif

Olica to trzymam kciuki zeby wszystko poszło po Twojej myśli;-)

coś widzę dziewczyny że się sypiecie :)) ze mną też nie jest najlepiej bo od wczoraj rana mam skurcze tylko że nie regularne, a teraz byłam w toalecie i na papierze widziałam jakąś galaretkę, ale malutko. Jutro mam wizytę ciekawe co lekarz powie.

niuans to moze już ten wyczekiwany czop;-) obserwuj się dalej:-D

Moje dziecię nie chce wyjść sn! nadal jest nie odwrócona, więc w poniedziałek kładę się do szpitala. około środy-czwartku będę miała cc. wskazaniem do cc jest też moje ciśnienie, bo, mimo leków, jest dość wysokie (140/80 czasem 140/90) , no i najprawdopodobniej waga dzieckaa, bo moja kluseczka UWAGA UWAGA waży około 4 kg! oczywiście +- 500 gram, nadal jest dziewczynką ;) wszystkie parametry odpowiadają 38 tc :) jest zdrowa, a to najważniejsze!
także już wiem na czym mniej więcej stoję i powiem Wam, że cieszę się i się boję :)

Gawit masz rację , grunt to wiedzieć na czym się stoi:tak: to może już za tydzień będziesz tulić swoją kluseczkę:-D

ja tez sie zastanawiam co mam robic bo wizyty u gina niemam umowionej pewnie mysli ze urodzilam :] a termin mam na niedziele i co mam jechac w niedziele na izbe przyjec czy jak ? czy do gina :eek:....:confused::confused::confused::confused:
w poniedziałek na IP

Kasiiula do szpitala chyba trzeba się zgłosić w 7 dobie po terminie ale zadzwon i sie upewnij ale spokojnie przeciez jest jeszcze pare dni ;-)
7 dni to stanowczo za długo. Jeden, dwa mozna przeczekac ale potem trzeba kontrolować ktg co drugi dzień. A zaleznie od szpitala 8 najdalej 10 doba jest wskazaniem do szybkiego wywołania.

reklama
Do góry