reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Hej dziewczynki układałam dziś rzeczy dla maleństwa postanowiłam Wam pokazać co już mam dla dzidziusia :tak: fotki są średniej jakości bo robione telefonikiem

Załączniki

• SNC00517.jpg
    SNC00517.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 73
  • SNC00524.jpg
    SNC00524.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 69
  • SNC00526.jpg
    SNC00526.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 68
  • SNC00530.jpg
    SNC00530.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 67
  • SNC00531.jpg
    SNC00531.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 70
  • SNC00533.jpg
    SNC00533.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 70
  • SNC00535.jpg
    SNC00535.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 71
  • SNC00536.jpg
    SNC00536.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
reklama
Strasznie podoba mi się ten pajacyk ;)
Ja póki co mam baardzo skromną kolekcje ciuszków ;) Bo mam tylko jedno body, które dostałam od koleżanki ;) We wtorek mam nadzieję, że dowiem się kto mieszka w brzuszku ;) a wtedy zacznę zakupki ;))

Załączniki

• pajacyk-bawelniany-sito-mama-dr-rozowy.jpg
    pajacyk-bawelniany-sito-mama-dr-rozowy.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 54
Moni patrzac na Twoje ciuszki, potwierdza sie to ze w PL ubranka neutralne sa duzo ladniejsze i wychodza po za brazowy, zilony i zolty kolor. Sliczne cisuzki.

Moni! Piękne ciuszki! Pisz od razu gdzie kupowane a ja jadę do Częstochowy na zakupy :-)!!!

Kamikaa - szalona :-D Super te zestawy!!! :tak:

moni też mi się strasznie te ciuszki Twoje podobają, przesłodkie :-)
kamikaa chyba robisz zakupy na następne 5 lat :-D
ale w sumie masz fajną z tego zabawę :-D

moniazuber kupuje tylko to co tanie i ladne a jest tego od groma :) szkoda mi czasu i kasy zeby po sklepach chodzic i nowe kupowac dlatego wydaje kase przez neta :))

narazie pausa poczekam az wszystko przyjdzie i wtedy reszte ale to juz beda bardziej kosmetyki ,butelki ,smoczki i to juz pokupie w sklepie :)

Widze ze niektore dziewczyny to juz tylko czekaja na dzidzie bo wszystko juz maja.Ja chyba zaczne naloty od tegolub nastepnego tygodnia.Dzis jak wrcalismy z Kosciola zartowalismy z G ze bedzie kawal jak kupie wszystko a przy porodzie zamiast chlopca dziewczynka sie pojawi.Tak miala jedna z dziwczyn na pazdziernikowkach bodajrze.Kurcze ale to musi byc dopiero niespodzianka

reklama
Moni! Piękne ciuszki! Pisz od razu gdzie kupowane a ja jadę do Częstochowy na zakupy :-)!!!

AsiaKC kupowane gdzie popadnie co odwiedzam jaki sklep to coś kupie :tak: ostatnio otworzyli u nas w Czewie Galerie a tam kilka fajnych sklepów dla dzieciaczków :-) wogóle w Częstochowie mamy bardzo dużo fajnych sklepów i hurtowni dla dzieciaczków :-) dodam że ku mojej radośći.
Zresztą połowe z ciuszków dostałam od rodziców, maja zasade że co tydzień coś kupują wnusi :tak: twierdza że tak mniej odczuwa się koszty z tym związane :-)

Do góry