reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
MINISIA kochana co sie stalo?Moze chcesz sie wygadac na zamknietym ?
Dlaczego od nas uciekasz jak sie cos dzieje?Moze my cos doradzimy i pomozemy jakos ?
No ale jak tak wolisz to ok 3 mam kciuki za pomyslne ulozenie spraw i wracaj do nas jak najszybciej
BEZA WITAJ i pisz do nas choc kilka slow dziennie :-)

To i ja się przywitam i jednocześnie przepraszam jeśli nie bedzie mnie przez jakiś czas. Wczoraj wróciłam do pracy, potrzebuję trochę czasu żeby się ze wszystkim ogarnąć. Martyna mi się znowu pochorowała więc nie wiem w co ręce włożyć. Do tego mamy problemy z modemem więc jak mam chwilę to akurat net nie działa. Do zobaczenia Mamusie i Paździoszki mam nadzieję, że wkrótce.

To i ja się przywitam i jednocześnie przepraszam jeśli nie bedzie mnie przez jakiś czas. Wczoraj wróciłam do pracy, potrzebuję trochę czasu żeby się ze wszystkim ogarnąć. Martyna mi się znowu pochorowała więc nie wiem w co ręce włożyć. Do tego mamy problemy z modemem więc jak mam chwilę to akurat net nie działa. Do zobaczenia Mamusie i Paździoszki mam nadzieję, że wkrótce.

Kasia spoko loko czekamy tutaj oby jak najszybciej twój Harmonogram się uregulował i net przestał szwankowac;-)

Oj dziewczyny, ja przepraszam, że sie nie udzielam ostatnio, ale mam teraz w pracy kołchoz. Jak trochę przejdzie, to wrócę na Wasze łono :sorry2:

Dorotka napisała:
Hej my w szpitalu od 12 Założyli jej cewnik i masakra ją z tym utrzymac. Jutro sie dowiem czy uda nam się w sobote wyjsc na przepustę na weekend. Szpital jest o tyle fajny ze mozna chodzic po korytarzu Jest miejsce na zabawe itp Oliwka łazi na nóżkach za rączkę.

reklama
Do góry