reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

a my dzis nawiedzilysmy kardiologa...

dziureczka w serduchu mniejsza ale nadal jest :-( :-( :-(
a mowili ze jak w listopadzie pojedziemy to bedzie juz OK...

teraz obiecuja ze na wizycie w marcu serduszko Moni bedzie juz calkiem zdrowe :-):tak:

oby....:tak::tak::tak:

reklama
aneczka :-) otwor owalny :tak::tak::tak:
a do tego jeszcze sa jakies problemy z zastawka ale tez ma "sie naprawic" do marca ;-)

aneczka :-) dzieki - w takim razie ja sie tez nie nastawiam i w marcu bedzie mi lzej :-) a jak dziury nie bedzie to sie mile rozczaruje ;-)

a powiedz mi jeszcze - tez Ci mowili ze dziecko nie powinno plakac???

aneczka :-) otwor owalny :tak::tak::tak:
a do tego jeszcze sa jakies problemy z zastawka ale tez ma "sie naprawic" do marca ;-)
Rubi z zastawka to ja mialam po urodzeniu-nie domyka sie i powoduje migotanie komor przedsionka czy jakos tak.potocznie zwane "szmery" w serduszku.ja to mam do tej pory-a mialm z tego niby wyrosnac.ale jesli to jest u Monisi to powiem ze w zaden sposob nie wplywa na moje zycie -samopoczucie,prace itp,itd:tak:

Amelka plakala mi dzisiaj ponad 2h:zawstydzona/y::-(nie chciala jesc(od12-18:szok:) i od 15.30 ryk ze az mnie glowa rozbolala.posmarowalam dziaselka-przysnela na 10 min a pozniej znowu piacha i wszystkie paluszki w buzce a jak dalam smoka to tak go wcinala ze odruchu wymiotnego dostala-przesuwa go sobie na lewa strone-chyba tam najbardziej dokucza:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja juz opadam z sil-nie wiem jak jej pomoc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no wlasnie mi radzono ten vibrucol ale tu raczej nie ma:-(a zanim mi z pl wysla to przy tutejszym strajku poczty dojdzie za 2 tyg jak nie dalej.wiec juz w pl kupie.jescze sprawdze ten nurofen dla niemowlat podobno skuteczniejszy niz paracetamol.zobaczymy:tak:

Ja gdzies czytałam ,ze ten vibrucol trzeba stosowac min. 10 dni żeby była widoczna poprawa .Ja go w domu mam ale jeszcze nie uzywałam więc nie wiem tylko mowie co czytałam:-)

reklama
no wlasnie mi radzono ten vibrucol ale tu raczej nie ma:-(a zanim mi z pl wysla to przy tutejszym strajku poczty dojdzie za 2 tyg jak nie dalej.wiec juz w pl kupie.jescze sprawdze ten nurofen dla niemowlat podobno skuteczniejszy niz paracetamol.zobaczymy:tak:
Skuteczniejszy, duzo skuteczniejszy. ja tylko uzywam nurofenu dla dzieci:tak:

Do góry