reklama
maltanka
Fanka BB :)
witajcie piątkowo, weekendowo:-)
pogodę mamy dziś super, słodeczko i 10 stopni. ja kończę kawkę i czekam, aż mi mały wstanie i ruszamy na spacerek. musimy w końcu dojść do tego sklepu dziecięcego i na targ. idziemy tak już od poniedziałku.
nie wiem czy wam pisałam, ale mieliśmy przygodę z psem. wychodzimy na spacer z klatki, a tu z klatki obok wybiega pies duży owczarek bez smyczy i bez kagańca
i leci w naszą stronę. pogryzł mi psa (mój jest malutki). w środę zakończyliśmy leczenie, na szczęście babka zwróciła nam kasę, a wczoraj M wychodząc na spacer wieczorej patrzy, a tam ta samam babka pies dalej bez smyczy i bez kagańca-złapała psa i uciekła w drugą stronę
. myślałam, że to coś ich nauczy, jacy ludzie są bezmyślni, 

nie chce mi się myśleć dziś nad obiadem może wy macie jakieś pomysły?
jutro wybieramy się do chrzestnej Huberta to mały będzie miał trochę zajęcia.
rzeczywiście ostatnio tu trochę pusto
. gdzie was wywiało?
pogodę mamy dziś super, słodeczko i 10 stopni. ja kończę kawkę i czekam, aż mi mały wstanie i ruszamy na spacerek. musimy w końcu dojść do tego sklepu dziecięcego i na targ. idziemy tak już od poniedziałku.
nie wiem czy wam pisałam, ale mieliśmy przygodę z psem. wychodzimy na spacer z klatki, a tu z klatki obok wybiega pies duży owczarek bez smyczy i bez kagańca

nie chce mi się myśleć dziś nad obiadem może wy macie jakieś pomysły?
jutro wybieramy się do chrzestnej Huberta to mały będzie miał trochę zajęcia.
rzeczywiście ostatnio tu trochę pusto

Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
ba!!! pewnie, że takMartuś chcesz kopa w doope?;-):-)

No, ja dziś odwiedziłam 11 dozorowanych, z czego zastałam trzech i się muszę jeszcze pofatygować do reszty łobuzów... ale nie narzekam, bo pięknie dziś i sobie pospacerowałam kilka godzin

A teraz dopijam pycha kawuchnę- któraś reflektuje?:-):-) i nadrabiam coście naskrobały

maltanka
my już po spacerku 2 godziny chodziliśmy
kupiłam małemu w końcu rajstopki pod spodnie.
aj Martussa zazdroszczę normalnie, jak ja dawno nie miałam takiego babskiego wieczoru.:-(
ja na kawkę zawsze chętna

jutro mam znów babski comber, wiec jak tylko Hankę uśpię zmykam na ploty![]()
aj Martussa zazdroszczę normalnie, jak ja dawno nie miałam takiego babskiego wieczoru.:-(
A teraz dopijam pycha kawuchnę- któraś reflektuje?:-):-) i nadrabiam coście naskrobały![]()
ja na kawkę zawsze chętna

Ostatnia edycja:
hej hej ja dzisiaj rano zajrzałam i mi się komp wyłączył .To się listwa zepsóła, uff ,a już myślałam ,że komp .Jak ja bez was bym żyła.
No dziewczynki,jutro idę na bal andrzejkowy ,a Nikodema zostawiam z braćmi .Wiem ,że Ercio będzie się nim dobrze opiekował . Kamil trochę mniej ,ale jak by co to imprezka jest niedaleko to podjadę.
No dziewczynki,jutro idę na bal andrzejkowy ,a Nikodema zostawiam z braćmi .Wiem ,że Ercio będzie się nim dobrze opiekował . Kamil trochę mniej ,ale jak by co to imprezka jest niedaleko to podjadę.
maltanka
jolek no to udanej imprezki życzę.
chłopaki na pewno dadzą sobie radę, a Nikuś będzie grzeczniutki

chłopaki na pewno dadzą sobie radę, a Nikuś będzie grzeczniutki

reklama