reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
witajcie piątkowo, weekendowo:-)

pogodę mamy dziś super, słodeczko i 10 stopni. ja kończę kawkę i czekam, aż mi mały wstanie i ruszamy na spacerek. musimy w końcu dojść do tego sklepu dziecięcego i na targ. idziemy tak już od poniedziałku.

nie wiem czy wam pisałam, ale mieliśmy przygodę z psem. wychodzimy na spacer z klatki, a tu z klatki obok wybiega pies duży owczarek bez smyczy i bez kagańca :szok:i leci w naszą stronę. pogryzł mi psa (mój jest malutki). w środę zakończyliśmy leczenie, na szczęście babka zwróciła nam kasę, a wczoraj M wychodząc na spacer wieczorej patrzy, a tam ta samam babka pies dalej bez smyczy i bez kagańca-złapała psa i uciekła w drugą stronę:angry:. myślałam, że to coś ich nauczy, jacy ludzie są bezmyślni, :angry::angry::angry:

nie chce mi się myśleć dziś nad obiadem może wy macie jakieś pomysły?

jutro wybieramy się do chrzestnej Huberta to mały będzie miał trochę zajęcia.

rzeczywiście ostatnio tu trochę pusto :eek:. gdzie was wywiało?

My już po spacerku teraz mała śpi a ja z kawką siedzę sobie .
5 minut dla siebie :-):-):-) bezcenne.

Agi fajnie też bym pojechała Ja tam jeszcze nie byłam:zawstydzona/y:

Martuś chcesz kopa w doope?;-):-)
ba!!! pewnie, że tak:tak::tak:

No, ja dziś odwiedziłam 11 dozorowanych, z czego zastałam trzech i się muszę jeszcze pofatygować do reszty łobuzów... ale nie narzekam, bo pięknie dziś i sobie pospacerowałam kilka godzin:tak: Hanka była z Babą, teraz śpi w korytarzu i zaraz się obudzi na obiad. mąż mi odgrzał i podał bigos (którym wczoraj tak smrodziłam), teraz pije kawkę a później jedziemy do mojej koleżanki fotografie z tunezji pooglądać i jakąś lampkę wina może wypić :) jutro mam znów babski comber, wiec jak tylko Hankę uśpię zmykam na ploty:-p

A teraz dopijam pycha kawuchnę- któraś reflektuje?:-):-) i nadrabiam coście naskrobały:rofl2:

my już po spacerku 2 godziny chodziliśmy:tak: kupiłam małemu w końcu rajstopki pod spodnie.

jutro mam znów babski comber, wiec jak tylko Hankę uśpię zmykam na ploty:-p

aj Martussa zazdroszczę normalnie, jak ja dawno nie miałam takiego babskiego wieczoru.:-(

A teraz dopijam pycha kawuchnę- któraś reflektuje?:-):-) i nadrabiam coście naskrobały:rofl2:

ja na kawkę zawsze chętna:tak:

Ostatnia edycja:
hej hej ja dzisiaj rano zajrzałam i mi się komp wyłączył .To się listwa zepsóła, uff ,a już myślałam ,że komp .Jak ja bez was bym żyła.

No dziewczynki,jutro idę na bal andrzejkowy ,a Nikodema zostawiam z braćmi .Wiem ,że Ercio będzie się nim dobrze opiekował . Kamil trochę mniej ,ale jak by co to imprezka jest niedaleko to podjadę.

reklama
Do góry