macy
Fanka BB :)
Kacha_wawa, bo macy ma często rację. ;-) A tak na poważnie, to przykro mi, że ją mam, bo Ty cierpisz. Mam nadzieję, że wkrótce z tego wyjdziesz. A co do tej przemocy w rodzinie, brak słów.Wiesz Patrysia niestety mam wrażenie, że Macy miała rację i to wszystko po tym moim cholernym szczepieniu na świńską:-( Nie wiem co mi odbiło, że zgodziłam się zaszczepić, tłumok jestem i tyle, wiem natomiast, że wszystko zaczęło się po tym szczepieniu
A jeszcze o jednym Wam nie pisałam, we wtorek miałam rutynową wizytę w szpitalu (na szczęście z Młodą wszystko ok, poza tym, że oszacowali, że przy porodzie będzie ok. 4000-4500g ważyć), po szczepieniu zrobił mi się na przedramieniu potworny siniak, a że krew mi pobierali to położne nie pytając się mnie o nic zadzwoniły do pracownicy socjalnej, że prawdopodobnie jest u nas przemoc w rodziniePrzez jednego poszczepieniowego sińca!!!!
Jak do mnie socjalna zadzwoniła i mi o tym powiedziała to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać, normalnie ręce opadają czego to ludzie nie wymyślą
![]()

Roxeen, ja się nigdy nie szczepiłam na grypę, a miałam ją może dwa razy w życiu. Co innego grypa, co innego przeziębienie.Co do szczepienia na grypę - ja się szczepiłam w ubiegłym roku i dwa lata temu tez ..
z tego co wiem szczepionka zaczyna działac po 6 tygodniach a w miedzy czasie organizm jest strasznie osłabiony - jak złapie się w tedy jakiegokolwiek wirusa to jest tak jak u Ciebie ... :-(
Przynam Wam szczerze ze to pierwszy rok jak się nie szczepiłam i zobaczymy ... do tej pory nie chorowałam nic a nic ( po za jedna małą anginką )![]()
Tysiolek, najlepiej nie czytać, ja zawsze uważałam, że czytanie szkodzi.;-);-);-)własnie skończyłam czytać artykuł w m jak mama o porodzie, o wszystkich fazach i powiem wam....że zaczynam się bać ! mamnadzieje że w rzeczywistości jakoś mniej się nad tym myśli w trakcie co i jak trzeba robić a że samo z siebie to wychodzi .... strach się bać![]()
AC-Zymes jest chyba na alergię? Ja bym była z tym bardzo ostrożna.Joasia mojej siostry córki tak chorowały, 3 dni w przedszkolu i 3 tyg antybiotyk.W końcu zaczęła im dawać Ribomunyl i pomogło + doraźne leczenie tylko u alergologa.od dwóch lat w domu nie miała antybiotyku.
P.S podaje im też doraźnie ,jak coś zaczyna sie dziać AC-Zymes.
Trzeba było mu odpalić. O kurczę - jaki Ty mały! Ile masz TAM?Weszłam Wam tu napisać i zapomniałam napisać!!
Był u mnie właśnie kuzyn, który jak mnie zobaczył mówi:
'O ku..a! Jaka ty wielka jesteś! Ile masz w pasie?!'![]()
Rozwalił mnie!!
Nie wiem jak wg niego powinna wyglądać baba w 8 miesiącu ciąży![]()

Ostatnia edycja: